Gå til indhold
Ford sigter mod stjernerne med spirende dansk musiktalent

Blogindlæg -

Ford sigter mod stjernerne med spirende dansk musiktalent

Det er med stolthed i stemmen, at Ford præsenterer samarbejdet med sangeren Nicklas Sahl – et af landets mest lysende musiktalenter.

Den unge sanger har på ingen tid vist sig som en upcoming artist, man gør klogt i at holde et vågent øje med.

Efter han tidligere i år udsendte debutsinglen ’Hero’, er det kun gået én vej for ham: Nummeret strøg direkte ind som nr. 1 på Spotifys Viral Chart og blev håndplukket som Ugens Uundgåelige på P3. Inden der var gået en uge, havde selveste Alex Vargas hevet musikspiren med som special guest på sin Danmarksturné.

For nylig udgav Nicklas Sahl så debut-ep’en ’Planets’, og i den anledning er Ford glade over at kunne præsentere samarbejdet til titelnummerets musikvideo.

I videoen får den nye Ford Focus nemlig æren af at agere rumraket for en purung dreng med store drømme om at blive astronaut. Og da han sætter sig ind i bilen, drømmer han sig i samme retning som Nicklas Sahls musikalske karriere; mod stjernerne.

’Planets’ kredser blandt andet om at have drømme, der ingen grænser kender – et budskab, der går perfekt i spænd med Fords grundlægger, Henry Fords, ånd om at have aspirationer mod uanede højder.

# # #

Følg Ford på PressecenterFacebookFord.dk

Foto og mere information findes på Ford Danmarks pressecenter: http://www.mynewsdesk.com/dk/pressroom/ford-motor-company

# # #

Related links

Emner

Kategorier

Kontakt

Lene Dahlquist

Lene Dahlquist

Pressekontakt Comm. & Public Affairs manager, Ford of Denmark & Head of Nordic Communication & PA, Ford of Europe Pressekontakt i relation til Ford Motor Company Danmark samt overordnet Nordisk ansvar 43480620

Relateret materiale

Ford i Danmark

Ford Motor Company Danmark ligger i Ballerup og består af ca. 50 engagerede medarbejdere. Ford er en global og dynamisk organisation, hvor udadvendthed og tæt samarbejde med forhandlere, værksteder og partnere har højeste prioritet.

Vi er stolte af vores biler, som blandt andet er kendt for deres klasseledende køreegenskaber, dynamiske design og nyeste teknologier.

Ford Motor Company
Borupvang 1
DK-2750 Ballerup
Danmark