Gå til indhold
To ikoner slår sig sammen i ny musikvideo

Blogindlæg -

To ikoner slår sig sammen i ny musikvideo

Et af de største ikoner på den danske musikscene, Christopher, har en af de mest ikoniske biler med i sin helt nye musikvideo til singlen ”Bad” – den legendariske Ford Mustang.

Vi er stolte over at kunne præsentere en musikvideo, der på flere punkter skiller sig ud fra mængden. En af de største ikoner fra den danske musikscene, Christopher, har i sin nye single ”Bad” et ikon, der også kan siges at være ”bad” på den fede måde – den legendariske Ford Mustang.

Med sine rene linjer og umiskendelige lyd, må Ford Mustang siges at komplimentere Christopher på den helt rigtige måde.

Med sin ikoniske Grabber Blue farve, der så dagens lys for første gang i 1969 og en dyb buldren fra en solid V8-motor er Ford Mustang en af de mest ikoniske biler, der har sat sine dæk på de danske landeveje.

Du kan se Christophers musikvideo til nummeret ”Bad” lige her: (https://www.youtube.com/watch?v=ACiyYOz0wsQ) 

Related links

Emner

Kategorier

Kontakt

Lene Dahlquist

Lene Dahlquist

Pressekontakt Comm. & Public Affairs manager, Ford of Denmark & Head of Nordic Communication & PA, Ford of Europe Pressekontakt i relation til Ford Motor Company Danmark samt overordnet Nordisk ansvar 43480620

Relateret materiale

Ford i Danmark

Ford Motor Company Danmark ligger i Ballerup og består af ca. 50 engagerede medarbejdere. Ford er en global og dynamisk organisation, hvor udadvendthed og tæt samarbejde med forhandlere, værksteder og partnere har højeste prioritet.

Vi er stolte af vores biler, som blandt andet er kendt for deres klasseledende køreegenskaber, dynamiske design og nyeste teknologier.

Ford Motor Company
Borupvang 1
DK-2750 Ballerup
Danmark