Gå til indhold
Fords 100 år i Danmark fejret på Egeskov Slot

Blogindlæg -

Fords 100 år i Danmark fejret på Egeskov Slot

Humøret var højt og omgivelserne smukke, da Fords 100-årsjubilæum i Danmark for nylig blev fejret med et stort anlagt sensommertræf på Fyn.

Lørdag den 24. august stod i Fords tegn på det billedskønne Egeskov Slot, hvor Ford Classic Club afholdt træf sponsoreret af Ford Danmark med Ford-forhandler N. Kjær Bilcentret i Svendborg, Aros Forsikring og Egeskov Slot som samarbejdspartnere.

Det årlige sensommertræf var i år ekstraordinært peppet op i anledning af Fords 100-årsjubilæum i Danmark og Ford Capris 50-årsjubilæum. Over 70 klassiske Ford-biler (med minimum 25 år på bagen) deltog i udstillingen, mens intet mindre end 150 klubmedlemmer og et stort antal gæster derudover var mødt op.

Besøgende havde mulighed for at se alle fire generationer af Ford Capri hos både N. Kjær Bilcentret og på Egeskov Slot på dagen, hvor man tilmed kunne nyde synet af alle de otte forskellige Ford-modeller, der gennem tiden er blevet kåret til Årets Bil i Danmark – senest Ford Focus i 2019.

Fejringen tog sit afspring med åbent hus hos N. Kjær Bilcentret i Svendborg, der trakterede de mange gæster med formiddagskaffe og en bid brød. Herefter kørte klubben til Egeskov Slot, hvor viften af Ford-biler blev udstillet i området ved Egeskov Veteranmuseum. I løbet af dagen blev præmiepokaler uddelt til en flot blå Ford Escort Mk. I og en velholdt orange Ford Taunus, der begge gjorde sig positivt bemærket.

På falderebet blev der afholdt en quizkonkurrence blandt alle deltagende med præmier sponsoreret af blandt andre Ford Motor Company.

Se flere billeder fra begivenheden på Ford Classic Clubs hjemmeside.

# # #

Følg Ford på PressecenterFacebookFord.dk

Foto og mere information findes på Ford Danmarks pressecenter: http://www.mynewsdesk.com/dk/pressroom/ford-motor-company

# # #

Related links

Emner

Kategorier

Kontakt

Lene Dahlquist

Lene Dahlquist

Pressekontakt Comm. & Public Affairs manager, Ford of Denmark & Head of Nordic Communication & PA, Ford of Europe Pressekontakt i relation til Ford Motor Company Danmark samt overordnet Nordisk ansvar 43480620

Relateret materiale

Ford i Danmark

Ford Motor Company Danmark ligger i Ballerup og består af ca. 50 engagerede medarbejdere. Ford er en global og dynamisk organisation, hvor udadvendthed og tæt samarbejde med forhandlere, værksteder og partnere har højeste prioritet.

Vi er stolte af vores biler, som blandt andet er kendt for deres klasseledende køreegenskaber, dynamiske design og nyeste teknologier.

Ford Motor Company
Borupvang 1
DK-2750 Ballerup
Danmark