Få vores nyheder på mail

Ford Mustang på besøg til Supercar Sunday

Blogindlæg   •   Maj 15, 2019 12:00 CEST

Humøret var højt og omgivelserne smukke, da Ford kiggede forbi et af årets første Supercar Sunday-events med en Mustang.

Søndag den 12. maj stod i superbilernes og kaffens tegn, da Bil Magasinet for anden gang i år afholdt Supercar Sunday ved den flotte Olivers Garage i Charlottenlund.

Her holdt en splinterny, orange Ford Mustang blandt andre ind til pitstop og prydede parkeringspladsen, mens superbiler og deres ejere var mødt op fra nær og fjern til en sportspræget version af cars and coffee – et uformelt koncept, der nyder stadig større popularitet verden rundt.

Efter åbningen på Jyllandsringen i april afholder Bil Magasinet med få undtagelser Supercar Sunday hver søndag hos Olivers Garage fra kl. 10-12 med sæsonafslutning i september. Adressen er Kystvejen 24, 2920 Charlottenlund. Normalt er tilmelding til eventet ikke påkrævet, ligesom deltagelse er gratis – så kig forbi med hele familien og lad drømmene få frit spil.

# # #

Følg Ford på PressecenterFacebookFord.dk

Foto og mere information findes på Ford Danmarks pressecenter: http://www.mynewsdesk.com/dk/pressroom/ford-motor-company

# # #