Få vores nyheder på mail

Udkørt Mustang genopstår som graffitikunstværk

Blogindlæg   •   Nov 15, 2018 11:16 CET

Da denne Ford Mustang led uoprettelig skade indvendigt, lignede det enden af vejen for den ellers stolte muskelbil. Lige indtil tegneserietegner og illustrator Fabrizio De Tommaso kom på den idé at gøre Mustangen til et graffitikunstværk.

Med tilnavnet #FightTheDarkness er den genoprettede Mustang blevet piftet op med spraymaling og afsløret ved den internationale tegneseriemesse Lucca Comics and Games i Italien. Ford Italien, som foreslog idéen til De Tommaso, er nu i færd med at finde et hjem til den unikke bil, så den kan blive permanent udstillet.

“Det første, der faldt mig ind, var lynild, som skulle omslutte bilen og eksplodere fra motorhjelmen og blive omdannet til ren energi. Den her bil får jo alle til at føle sig lidt som en superhelt,” forklarer De Tommaso, som har haft international succes med sine kreationer.

Tidligere i år rundede Ford en milepæl med intet mindre end 10 millioner Mustanger produceret og har netop lanceret en specialudgave af modellen ved navn Bullitt, som fejrer 50-årsjubilæet for den legendariske Warner Bros.-film af samme navn.

Kommentarer (0)

Tilføj kommentar

Kommentar

Ved at indsende kommentaren accepterer du, at dine personoplysninger behandles i overensstemmelse med Mynewsdesks privatlivspolitik.