Gå til indhold
En Mustang gør det yndigt at følges ad

Blogindlæg -

En Mustang gør det yndigt at følges ad

Den ikoniske Ford Mustang er et oplagt valg, når kærligheden skal fejres med en særlig køreoplevelse.

’Det er så yndigt at følges ad’ er titlen på en af Grundtvigs salmer fra 1855 – og hvilken bedre måde at starte sit ægteskab end med en tur i en Ford Mustang?

Det er ellers typisk de ikoniske veteranbiler, man ser brudepar træde ind i, mens risene regner ned over dem. Men der har været knald på den moderne hestevogn i løbet af dette års sommer og efterår, og netop Ford Mustang var også førstevalget til Frederikke Larsen og Mathias Larsens bryllup.

”Vi valgte den, da vi gerne ville køre ud i livet med stil, og da vi begge er tidligere sportsfolk, krævede det en masse hestekræfter,” lyder det fra brudeparret.

Med et brøl fra den 5.0-liters V8-motor var der fuld galop i den moderne hest, præcis som brudeparret ønskede det. Den velkendte lyd fra Mustangen og bilens personlige udsmykning tiltrak masser af opmærksomhed, da brudeparret drønede afsted i cabrioleten mod festlighederne på deres store dag.

”Bilens design er tidløst og passede perfekt til den største dag i vores liv. Aldrig har vi oplevet at køre i en bil af denne kaliber, så det var stort,” siger Mathias Larsen.

”Som kvinde gik jeg mest op i bilens hvide farve, at det var en cabriolet og naturligvis de smukke blomster og logoet på motorhjelmen, som prydede bilen. Det var præcis sådan, jeg håbede, den ville se ud,” supplerer Frederikke Larsen.

Ford Mustang har med sine over 50 år lange historie været med, når par har fejret kærligheden eller andre festlige begivenheder.

Emner

Kategorier

Kontakt

Lene Dahlquist

Lene Dahlquist

Pressekontakt Comm. & Public Affairs manager, Ford of Denmark & Head of Nordic Communication & PA, Ford of Europe Pressekontakt i relation til Ford Motor Company Danmark samt overordnet Nordisk ansvar 43480620

Relateret materiale

Ford i Danmark

Ford Motor Company Danmark ligger i Ballerup og består af ca. 50 engagerede medarbejdere. Ford er en global og dynamisk organisation, hvor udadvendthed og tæt samarbejde med forhandlere, værksteder og partnere har højeste prioritet.

Vi er stolte af vores biler, som blandt andet er kendt for deres klasseledende køreegenskaber, dynamiske design og nyeste teknologier.

Ford Motor Company

Borupvang 1
DK-2750 Ballerup
Danmark