Få vores nyheder på mail

Mustang skaber magi hos Tinder-singler

Blogindlæg   •   Jan 24, 2017 12:00 CET

Fem heldige par var på blind dates i en Mustang

I London har flere end 1.5 millioner singler ”swipet” til højre på en profil med beskrivelsen ”Her er daten du har ventet på – Ford Mustang vil gerne invitere dig på en enestående blind-date”.
Profilen var oprettet af Ford og Tinder, og resulterede i at fem heldige par fik en uforglemmelig aften i en Mustang – og måske mødte de den eneste ene?

De fem udvalgte par kørte en tur rundt i Londons gader og stræder, og endte i en retro-inspireret drive-in biograf til to. For at lære hinanden at kende undervejs og ikke mindst for at bryde isen, blev parrene udspurgt af komikeren Jarred Christmas om alt fra tro til hemmelige tatoveringer.

Fandt de fem par den eneste ene? Se videoen her:


”Det må give et godt indtryk at dukke op i en Mustang på den første date. Det er en legendarisk bil, der tiltrækker øjne overalt”, fortæller Jim Farley, executive vice president og president for Ford Motor Company i Mellemøsten, Afrika og Europa.

”Mustang har ændret den måde folk ser på den amerikanske sportsvogn. Tinder har ændret den måde folk mødes på. Det gav god mening at starte et samarbejde og skabe lidt magi for landets singler”, fortæller Derek Callow, vice president international ved Tinder.

Kommentarer (0)

Tilføj kommentar

Kommentar

Ved at indsende kommentaren accepterer du, at dine personoplysninger behandles i overensstemmelse med Mynewsdesks privatlivspolitik.