Få vores nyheder på mail

Kom helt tæt på, når Jason Watt kører mod Le Mans i sin Ford GT

Blogindlæg   •   Jun 12, 2018 10:27 CEST

Jason Watt med sin helt egen Ford GT

Jason Watt fik sin store drøm opfyldt, da han i starten af året var én ud af de første 500 i verden, der blev udvalgt til at få lov til at købe den nye Ford GT – og en af de første i Europa til at modtage den. Efterfølgende er den ombygget, så Jason Watt kan køre race i Ford GT’en. Han kalder den selv for verdens hurtigste handicapbil.

I forbindelse med årets Le Mans har Jason Watt fået lov til at lufte superbilen på vejene gennem Europa, og han inviterer danskerne med på et smugkig. I dag, tirsdag, drager Jason Watt sammen med sin kone, Majbrit Watt, på en tur gennem Europa i den nye Ford GT. Endestationen er Le Mans, og det vil være et opsigtsvækkende syn, når Jason Watt kører ned gennem Europa med sin kørestol solidt placeret på taget.

På vejen vil parret bl.a. runde Nürnbergringen i Tyskland, hvor bilen for alvor kan få lov til at vise, hvad den kan.

Følg Jason Watts tur ned til Le Mans

Jason Watt overtager desuden Ford Danmarks Instagram, hvor alle interesserede kan komme helt tæt på både racerkøreren, Le Mans og superbilen Ford GT. Her vil han dokumentere turen ned gennem Europas veje samt festlighederne under årets Le Mans.

Superbilen Ford GT har 650 hestekræfter og en topfart på 347 kilometer i timen – og kører fra 0 til 100 på 3 sekunder. BUM.

I alt 12.000 bilentusiaster ansøgte i 2016 om lov til at købe den eftertragtede bil. Her var Jason Watt én ud af blot tre danskere, der kom gennem nåleøjet. Han er samtidig den eneste dansker, der har fået bilen leveret indtil nu – det gør Jason Watt til den første ejer af den nye Ford GT i Skandinavien.

Følg Jason Watts tur på Ford Danmarks Instagram

Du kan desuden se årets Le Mans live på: http://fordperformance.tv

# # #

Følg Ford på PressecenterFacebookFord.dk

Foto og mere information findes på Ford Danmarks pressecenter: http://www.mynewsdesk.com/dk/pressroom/ford-motor-company

Kommentarer (0)

Tilføj kommentar

Kommentar

Ved at indsende kommentaren accepterer du, at dine personoplysninger behandles i overensstemmelse med Mynewsdesks privatlivspolitik.