Gå til indhold
Min motivation: ​Et portræt af Sabrina Elouni, Parts Supply & Distribution Coordinator hos Ford Danmark

Blogindlæg -

Min motivation: ​Et portræt af Sabrina Elouni, Parts Supply & Distribution Coordinator hos Ford Danmark

Hun er kun 29 år, men har allerede opnået mere end hun turde drømme om. Sabrina har brudt den sociale arv og er blevet anerkendt for sin indsats som såkaldt high performer hos Ford. Hendes stilling er distributionskoordinator og hendes vigtigste rolle er at få reservedele ud til værkstederne.

Man bemærker hurtig, at armbevægelserne er store og talen sprudler, når Sabrina fortæller. Hun er lige ud af posen, efter hendes egen mening vil nogen måske syntes at hun er for meget ud af posen.

”Jeg vil altid pushe på for at skabe forbedringer. Jeg insisterer f.eks på, at vi skal skabe bedre tilfredshed – at vores kunder får deres biler tilbage fra værksted som lovet. Jeg gider faktisk godt tage kampen. Det er falder mig ikke naturligt at give op”, fortæller Sabrina.

”Vi er ikke bedre end den laveste fællesnævner. Jeg sætter høje krav til mig selv, og jeg sætter også meget høje krav til mine kolleger. Jeg tror nogle bliver provokeret af mig. Jeg er nok sådan en, som man kan have det lidt ambivalent med. På den ene side kan jeg være et frisk pust, som man måske bliver inspireret af og som får de andre til at hoppe med på vognen, på den anden side kan jeg også udfordre det man plejer at gøre. Og det er ikke altid noget folk syntes om”, fortæller Sabrina.

”Gensidig respekt er et nøgleord for mig og grundpillen i et arbejdsliv hvor timerne flyver og dagene går stærkt. Jeg er hårdtarbejdende, grundig, og trives bedst når jeg skal gøre noget andet end jeg gjorde i går”.

Min største personlige bedrift er, at jeg har brudt den sociale arv. Det er jeg stolt af, og jeg er meget stolt af at være der hvor jeg er i min karriere. Det lå ikke i kortene, og jeg elsker,, at jeg gør min mor stolt for det er hun. Og nogen gange kan jeg godt blive lidt rørt når jeg tænker på hvad jeg har løftet mig op til. Da jeg gik i 6. klasse og konstant blev smidt uden for døren – havde jeg ikke regnet med, at jeg ville være hvor jeg er i dag. Jeg kan ikke andet end at ranke ryggen, og jeg vil bestemt gerne videre i min karriere. Jeg er udviklings- og karrierebevidst. Hopper i med hovedet først og tager de slag der kommer. Drømmen for mig er en lederrolle. Jeg er sulten efter flere udfordringer, og vil have mere og mere. Der er nok sådan en dampknap i mig, og så er jeg utålmodig”.

”Jeg elsker fede biler, men faktisk er det ikke så vigtigt for mig om bilen er blå eller grøn eller om der er 17 eller 19 tommer fælge på. For mig er det dét, at bilen skaber et frirum og giver mig mulighed for at få mere ud af livet, der er det fede. Kombinationen af at arbejde for et fedt brand som Ford, og at blive accepteret for den jeg er – både for min faglighed og for min personlighed. Det er det der driver mig”.

Men det bedste ved at arbejde hos Ford, det er faktisk mine kolleger. De betyder meget og bidrager til hverdagen. Der er en grundlæggende god stemning på tværs af alle afdelinger, aldre og typer. Jeg syntes vi er meget rummelige, og der er plads til, at man kan være den man er. Vi er omsorgsfulde, interesserer os for hinanden, og der er plads til at man kan have en dårlig dag. Der er altid en, der er klar med et kram. Det er en god motivation”, slutter Sabrina.

Emner

Tags

Pressekontakt

Lene Dahlquist

Lene Dahlquist

Pressekontakt Comm. & Public Affairs manager, Ford of Denmark & Head of Nordic Communication & PA, Ford of Europe Pressekontakt i relation til Ford Motor Company Danmark samt overordnet Nordisk ansvar 43480620 Fords online pressekit

Relateret materiale

Relaterede nyheder

Ford i Danmark

Ford Motor Company Danmark ligger i Ballerup og består af ca. 50 engagerede medarbejdere. Ford er en global og dynamisk organisation, hvor udadvendthed og tæt samarbejde med forhandlere, værksteder og partnere har højeste prioritet.

Vi er stolte af vores biler, som blandt andet er kendt for deres klasseledende køreegenskaber, dynamiske design og nyeste teknologier.