Gå til indhold
Nu kan etapevindende Tour de France-ryttere hvile på laurbærbladene

Blogindlæg -

Nu kan etapevindende Tour de France-ryttere hvile på laurbærbladene

For etapevindende Tour de France-ryttere kan det være en ulempe at få en podieplads. Det betyder at de efterfølgende kan være opholdt i timevis for derefter at blive kørt til deres hotel i en følgebil - alt mens de andre ryttere kører mod hotellet i de luksuriøse busser. Det har Ford lavet om på med en speciel udgave af den nye Ford Tourneo Custom.

Det kan virke besynderligt, men der er faktisk en ulempe for de Tour de France-ryttere der cykler sig til en plads på podiet under Tour de France. Mens de ryttere, der kører over etapernes målstreg længere nede i feltet, hurtigt kan starte deres hvileperioder ombord på luksuriøse busser med behagelige sæder, bad og TV, kan etapevinderne være opholdt i timevis før de kan køres til deres hotel i en af følgebilerne. 

Nu har Ford løst problemet med en speciel udgave af minibussen Ford Tourneo Custom. Med komforten og bekvemmeligheden fra Team Skys luksusbus, er den enkeltstående udgave af Ford Tourneo Custom udstyret med både tekøkken, køleskab og komfortable flysæder, stikkontakter og køletæpper, der lader rytterne køle ned efter en lang etape. 

”Hvert sekund i cykling er vigtigt – og selv den mindste fremgang kan være forskellen på en sejr og et tab,” fortæller Servais Knaven, Sport Director for Team Sky. ”Fords minibus, Tourneo Custom, hjælper vores ryttere med at starte deres hvileperiode tidligere og gør, at de samtidig kan komme komfortabelt hen til hotellet. Dermed er vores ryttere i den bedst mulige stand til at træde hårdt til dagen efter og opretholde deres vindende form.” 

Ford har siden 2016 været Team Skys eksklusive leverandør af biler og varebiler. Siden partnerskabet startede, har Team Sky haft mere en 100 sejre og podiepladser, der gør den nye Ford Tourneo Custom en vigtig følgebil for Team Sky. Andre biler i Team Skys flåde inkluderer flere Ford Mondeo ST-Line stationcars med intelligent firehjulstræk, Ford S-MAX med intelligent firehjulstræk, Ford Edge og et udvalg af Fords alsidige Transit-modeller. En speciel Ford Ranger, der promoverer Fords ’Share the Road’-kampagne er dette års ’Scouting Vehicle’ – en bil, der kører foran rytterne for at tjekke vejene på de pågældende etaper. 

”En af de største udfordringer for en rytter i en følgebil er benplads. I Ford Tourneo Custom giver den rummelige kabine god plads til at strække sig, lægge fødderne op og få et varmt eller køligt måltid mad og drikkevarer. Det luksuriøse indtræk og tæpperne giver en øget følelse af afslapning, mens den alsidige kabine giver god plads til tekøkken, køleskab og opbevaringsplads,” fortæller Andrew Merryweather, Brand Experience Manager, Ford Europa. 

Du kan følge Team Sky under årets Tour de France fra 7. juli – 29. juli på sociale medier og med #TDF2018 og #GoTeamSky.

Emner

Kategorier

Kontakt

Lene Dahlquist

Lene Dahlquist

Pressekontakt Comm. & Public Affairs manager, Ford of Denmark & Head of Nordic Communication & PA, Ford of Europe Pressekontakt i relation til Ford Motor Company Danmark samt overordnet Nordisk ansvar 43480620

Relateret materiale

Ford i Danmark

Ford Motor Company Danmark ligger i Ballerup og består af ca. 50 engagerede medarbejdere. Ford er en global og dynamisk organisation, hvor udadvendthed og tæt samarbejde med forhandlere, værksteder og partnere har højeste prioritet.

Vi er stolte af vores biler, som blandt andet er kendt for deres klasseledende køreegenskaber, dynamiske design og nyeste teknologier.

Ford Motor Company
Borupvang 1
DK-2750 Ballerup
Danmark