Gå til indhold
Sjældent syn ved Le Mans - Ford GT med kørestol på taget!

Blogindlæg -

Sjældent syn ved Le Mans - Ford GT med kørestol på taget!

Tidligere racerkører, Jason Watt, sluttede sig til Fords Le Mans-team under det verdenskendte udholdenhedsløb i juni. Se hans rejse til Le Mans i hans Ford GT.

24-timersløbet Le Mans, der er en af verdens mest kendte racerløb, fandt sted i weekenden den 16.-17. juni. Mellem al den brændte gummi og duften af benzin i sommervarmen, fik Fords Le Mans-hold helt specielt besøg fra Danmark.

Den tidligere professionelle racerkører, Jason Watt, luftede hans nye superbil, Ford GT, på vejene gennem Europa. Slutdestinationen var Le Mans i Frankrig, hvor Jason skulle mødes med Fords Le Mans-team og hans tidligere kolleger under Le Mans-weekenden.


Hvem er Jason Watt?

Jason Watt er en tidligere dansk professionel racerkører, der i et motorcykeluheld i 1999 mistede førligheden fra brystkassen og ned. Jason gav aldrig slip på drømmene om at køre race igen – og allerede i 2000 var han tilbage på banen. Han kørte specielt modificerede biler på tværs af Europa helt op til 2012.

Ford har altid været en stor del af Jason Watts bilelskende hjerte. Med en opvækst på passagersædet af en Ford betød det selvfølgelig også, at Jasons første bil skulle være en Ford Transit, der kunne transportere hans gokart rundt. Gokarterne blev skiftet ud med Formel Ford, som blev skiftet ud med Formel 3000 – og før Jason kunne se sig omkring, var han den stolte ejer af en Ford GT fra 2005. Efter mange velgørenhedsture bag rattet på hans Ford GT fra 2005, gik endnu et af Jason Watts helt store ønsker i opfyldelse, da han er én ud af de første 500 i verden, der blev udvalgt til at få lov til at købe den nye Ford GT – og én af de første i Europa til at modtage den. Han kalder den selv for verdens hurtigste handicapbil.

”Store drømme kan få dig hvorhen du vil. Uanset hvad. På den ene eller anden måde,” fortæller Jason.

På fint besøg

I forbindelse med årets Le Mans har Jason Watt fået lov til at lufte superbilen på vejene gennem Europa. Slutdestinationen var Le Mans – og med hans kørestol solidt plantet på taget, var det et opsigtsvækkende syn for fans i alle aldre.

”Det var fantastisk at se gamle kolleger i Fords Le Mans-pit. Det er et helt utroligt arrangement – det er symbol på helt fantastiske drømme,” fortæller Jason Watt. ”Folks reaktioner når jeg ankom med min kørestol på taget var helt fænomenale. Folk ved Le Mans er alle venlige – og alle vil snakke når de finder ud af, det er mig, der sidder bag rattet på en Ford GT.”

# # # 

Følg Ford på PressecenterFacebookFord.dk

Foto og mere information findes på Ford Danmarks pressecenter: http://www.mynewsdesk.com/dk/pressroom/ford-motor-company

Emner

Kategorier

Kontakt

Lene Dahlquist

Lene Dahlquist

Pressekontakt Comm. & Public Affairs manager, Ford of Denmark & Head of Nordic Communication & PA, Ford of Europe Pressekontakt i relation til Ford Motor Company Danmark samt overordnet Nordisk ansvar 43480620

Relateret materiale

Ford i Danmark

Ford Motor Company Danmark ligger i Ballerup og består af ca. 50 engagerede medarbejdere. Ford er en global og dynamisk organisation, hvor udadvendthed og tæt samarbejde med forhandlere, værksteder og partnere har højeste prioritet.

Vi er stolte af vores biler, som blandt andet er kendt for deres klasseledende køreegenskaber, dynamiske design og nyeste teknologier.

Ford Motor Company

Borupvang 1
DK-2750 Ballerup
Danmark