Gå til indhold
Få nyt Ford-logo til din bil for kun 100 kr.

Nyhed -

Få nyt Ford-logo til din bil for kun 100 kr.

I 2019 fylder Ford 100 år i Danmark. Gennem hele året vil Ford fejre jubilæet med aktiviteter og særlige kampagner, der nu skydes i gang med tilbuddet om et splinternyt Ford-logo til bilen for bare 100 kr.

Den verdenskendte oval symboliserer løftet om fri mobilitet til folket, som Henry Ford fra begyndelsen havde en vision om at udbrede. Fords ikoniske logo står forrest som bindeleddet mellem bilen, mennesket og virksomheden.

Men selv det bedste holder ikke evigt. Det gælder også Ford-emblemet, der efter mange års flittig kørsel kan blive nedslidt og vejrbidt.

I anledning af 100-årsjubilæet i Danmark tilbyder Ford derfor en ny oval til samtlige Ford-modeller, hvis front trænger til at skinne på ny. Det koster blot 100 kr. inklusiv montering af logoet hos dit autoriserede Ford-værksted.

Skulle du have lyst til at montere ovalen selv, får du den tilmed kvit og frit.

Så sving forbi din Ford-forhandler med dit gamle logo og hør nærmere om tilbuddet, der gælder til og med den 12. april 2019.

I løbet af året vil Ford overraske med gode tilbud og lignende tiltag i anledning af 100-årsjubilæet i Danmark. Hold derfor løbende øje med Fords Facebook-side og ford.dk, hvor du kan læse mere om tilbuddet.

# # #

Følg Ford på PressecenterFacebookFord.dk

Foto og mere information findes på Ford Danmarks pressecenter: http://www.mynewsdesk.com/dk/pressroom/ford-motor-company

# # #

Related links

Emner

Kategorier

Kontakt

Lene Dahlquist

Lene Dahlquist

Pressekontakt Comm. & Public Affairs manager, Ford of Denmark & Head of Nordic Communication & PA, Ford of Europe Pressekontakt i relation til Ford Motor Company Danmark samt overordnet Nordisk ansvar 43480620

Relateret materiale

Ford i Danmark

Ford Motor Company Danmark ligger i Ballerup og består af ca. 50 engagerede medarbejdere. Ford er en global og dynamisk organisation, hvor udadvendthed og tæt samarbejde med forhandlere, værksteder og partnere har højeste prioritet.

Vi er stolte af vores biler, som blandt andet er kendt for deres klasseledende køreegenskaber, dynamiske design og nyeste teknologier.

Ford Motor Company
Borupvang 1
DK-2750 Ballerup
Danmark