Gå til indhold
Gør et kup med Fords nytårstilbud på Fiesta Titanium og S-MAX ST-Line X

Nyhed -

Gør et kup med Fords nytårstilbud på Fiesta Titanium og S-MAX ST-Line X

Er dit nytårsforsæt også at få mere ud af mindre? Så kan du gøre et kup med Fords brag af et nytårstilbud på Fiesta Titanium og S-MAX ST-Line X, der begge er spækket med udstyr.

Et nyt årti betyder muligheden for en frisk start. Og hvis det er på tide at fornye garagen og få bilens udstyr i orden, er der mange penge at spare ved at tage til Fords nytårskur. Her byder Ford alle kunder velkommen til åbent hus den 4.-5. og 11.-12. januar, hvor man kan gøre et kup på både Fiesta Titanium og S-MAX ST-Line X.

Fiesta Titanium – uovertruffen og udstyrsspækket køreglæde
Ford Fiesta blev i 2019 kåret som Årets Minibil af Bil Magasinet på baggrund af dens uovertrufne køreglæde. Fiesta Titanium er den komfortable og udstyrsspækkede variant af Fords populære kompaktklassiker, der fås fra blot 154.170 kr.

Selvom fraprisen er lav, er udstyrslisten lang og omfatter blandt andet fartpilot, 8” touchskærm, Apple CarPlay, parkeringssensor bag, klimaanlæg, opvarmet rat, elruder, foldbare sidespejle, regnsensor og DAB+.

Tilbuddet gælder for kontrakter indgået t.o.m. 31. marts 2020. Prisen er inklusiv leveringsomkostninger på 3.980 kr. og en måneds Ford Forsikring.

Læs meget mere om Ford Fiesta i Fords komplette pressemeddelelse og læs mere om tilbuddet på Ford.dk fra den 1. januar 2020.

S-MAX med X-tra meget udstyr – uden merpris
Ford disker også op med et slagtilbud på S-MAX ST-Line X, som er den mest sportslige udgave af Fords strømlinede og rummelige familiebil med mulighed for 7 sæder. Hele januar får man Fords avancerede X-udstyr med til en værdi af 41.710 kr. uden merpris ved købet af en S-MAX ST-Line X.

Tilbuddet gælder modellerne S-MAX ST-Line X 2,0 EcoBlue 190 HK med automatgear og S-MAX ST-Line X 2,0 EcoBlue 240 HK med automatgear. Tilbuddet gælder for kontrakter indgået t.o.m. 31. januar 2020. Prisen er inklusiv leveringsomkostninger på 3.980 kr. og en måneds Ford Forsikring.

Læs meget mere om Ford S-MAX i Fords komplette pressemeddelelse og læs mere om tilbuddet på Ford.dk fra den 1. januar 2020.

Kig forbi din lokale Ford-forhandler den 4.-5. og 11.-12. januar og hør nærmere. Find din lokale forhandler på https://www.ford.dk/find-forhandler.

# # #

Følg Ford på PressecenterFacebookFord.dk

Foto og mere information findes på Ford Danmarks pressecenter: http://www.mynewsdesk.com/dk/pressroom/ford-motor-company

# # #

Related links

Emner

Kategorier

Kontakt

Lene Dahlquist

Lene Dahlquist

Pressekontakt Comm. & Public Affairs manager, Ford of Denmark & Head of Nordic Communication & PA, Ford of Europe Pressekontakt i relation til Ford Motor Company Danmark samt overordnet Nordisk ansvar 43480620

Relateret materiale

Ford i Danmark

Ford Motor Company Danmark ligger i Ballerup og består af ca. 50 engagerede medarbejdere. Ford er en global og dynamisk organisation, hvor udadvendthed og tæt samarbejde med forhandlere, værksteder og partnere har højeste prioritet.

Vi er stolte af vores biler, som blandt andet er kendt for deres klasseledende køreegenskaber, dynamiske design og nyeste teknologier.

Ford Motor Company
Borupvang 1
DK-2750 Ballerup
Danmark