Gå til indhold
Ford Nytårskur 2016: Attraktive leasingtilbud & opsigtsvækkende priser på Mondeo

Pressemeddelelse -

Ford Nytårskur 2016: Attraktive leasingtilbud & opsigtsvækkende priser på Mondeo

Ford tager hul på 2016 med et brag af en nytårskur, der vil give genlyd i bilbranchen. Utrolige attraktive tilbud på privatleasing af Fiesta og Focus helt uden førstegangsydelse er i sig selv en øjenåbner, men en stor nyhed er uden tvivl også nye kampagnepriser på Ford Mondeo til private, så den luksuriøse familiebil nu kan fås fra blot 319.990 kroner med en stærk EcoBoost-motor med hele 160 hk og Titanium udstyr.

For de danske Ford-forhandlere er nytåret et vigtigt tidspunkt, og der er ingen bedre måde at markere starten på 2016 end med en nytårskur med opsigtsvækkende tilbud. Startskuddet lyder i weekenden den 9-10. januar, og der er al mulig grund til at bruge weekenden på at se nærmere på de fantastiske tilbud.

Ford følger de danske bilkøberes behov nøje, og derfor vil nytårskuren byde på nye muligheder for privatleasing af de populære modeller Fiesta og Focus – flere af modellerne ikke blot til en meget lav månedlig ydelse, men også helt uden førstegangsydelse.

Fiesta er ikke uden grund blevet rost til skyerne for sine harmoniske køreegenskaber, frække design og moderne motorer, og det er kun naturligt, at Ford gerne vil give endnu flere danskere mulighed for at komme bag rattet af den fabelagtige Fiesta. Med en førstegangsydelse på 0 kr. og en månedlig ydelse så lav som 1.995 kr. over 36 måneder* er Fiesta 1,0 Trend med tre døre et af privatleasingmarkedets mest tilgængelige og attraktive tilbud. Den frække Fiesta er udstyret med en motor med 65 hk, opvarmede forsæder, fjernbetjent centrallås, el-ruder, læderrat og meget mere.

For kunder med brug for fem døre eller mere motorkraft fås Fiesta 1,0 Trend+ til kun 227 kr. ekstra per måned over 36 måneder, i alt 2.222 kr. om måneden, og med en førstegangsydelse på 4.995 kr. De fem døre åbner op for udstyr som aircondition og SYNC med Bluetooth og automatisk nødopkald – og under motorhjelmen ligger en sparsommelig og stærk 1-liters benzinmotor med 80 hk.

Ford vil ikke kun gøre en forskel for kunder, der leder efter en kompakt bil på privatleasing. Også danske familier skal have mulighed for at komme i gang med leasing uden høje udgifter, og derfor har Ford-forhandlerne premiere på et leasingtilbud på den rummelige og flotte Focus stationcar med et bagagerum på helt op til 1.516 liter – mere end rigeligt til en barnevogn eller familiens ferieoppakning. Focus stationcar 1,0 EcoBoost med 100 hk og det omfattende Trend-udstyr fås til en månedlig ydelse over 36 måneder på overskuelige 2.995 kr.* Førstegangsydelsen kan ikke trykkes længere ned, for den er 0 kr. Udstyret er særdeles omfattende med aircondition, læder på rat og gearknop, SYNC med Bluetooth og opvarmede forsæder.

En endnu stærkere og mere luksuriøs udgave af Focus stationcar med EcoBoost-motor med 125 hk indeholder en særlig Privatleasing-pakke med fartpilot med fartbegrænser, automatisk klimaanlæg med to zoner, midterkonsol med armlæn og det imponerende SYNC II med 8” touchscreen, avanceret talestyring og navigation. Merprisen er kun 100 kr. om måneden over 36 måneder, i alt 3.095 kr. om måneden, og førstegangsydelsen er lav med 9.995 kr.


Mondeo med opsigtsvækkende priser for private kunder

Et af de store trækplastre ved Fords nytårskur vil give private købere adgang til en af Fords topmodeller, den nye Mondeo. Afgiftsnedsættelsen i november betød en sænkning af prisen på Mondeo 1,5 EcoBoost med 27.600 kr., og mens det var et skridt i den rigtige retning, har Ford besluttet, at danske bilkøbere ikke skal tvinges til at gå på kompromis med familiebilens størrelse, udstyr og sikkerhedsniveau. Nye kampagnepriser på udvalgte udgaver af den nye Mondeo sætter private købere i en stærk position og gør den smukke og sikre Mondeo tilgængelig for langt flere danskere.

Med en virkelig opsigtsvækkende kampagnepris, der med ét gør Mondeo til klassens bedste tilbud med en besparelse på 86.410 kr. Ford Mondeo 1,5 EcoBoost Titanium i 5-dørs udgave fås til en kampagnepris fra 319.990 kr.** - et prisfald, der kan mærkes i forhold til de 406.400 kr. Mondeo kostede lige før nytår.

”Når vi vælger at gå ind i 2016 med kampagnepriser på den nye Mondeo, der giver massive besparelser for private købere, så er det ikke uden grund. Mondeo er yderst populær hos firmabilister, og er senest kåret til Årets Firmabil for andet år i træk. Firmabilister ved om nogen, hvad der kræves af en bil: god plads, ergonomiske sæder, stærke motorer og masser af sikkerhedsudstyr. Hidtil har det for mange privatbilister ikke været muligt at komme bag rattet af den nye Mondeo, så efter den overraskende succes med kampagnepriser på den velkørende SUV Ford Kuga, synes vi, at private købere i højere grad skal have de samme muligheder med Mondeo”, siger pressechef Lene Dahlquist fra Ford Danmark.

Det er ikke tilfældigt, at kampagneudgaverne af Mondeo er udstyret med den topmoderne 1,5-liters EcoBoost-benzinmotor med 160 hk. Denne udgave er yderst interessant for bilister med forskellige kørselsbehov, samtidig med at den har et overlegent kraftoverskud. Kunderne kan vælge Mondeo 1,5 EcoBoost med en mekanisk lækker manuel gearkasse med seks trin eller en harmonisk automatgearkasse med seks trin, der har en overraskende lav merpris på kun 20.010 kr. Den ultimative familiebil vil for mange være Mondeo stationcar, og merprisen i forhold til 5-dørs er helt nede i 13.630 kr. Mondeo 1,5 EcoBoost Titanium stationcar lander dermed på 333.620 kr.

Titanium-udgaven, som er topudgaven af Mondeo, har som standard et udstyrsniveau, der imponerer, især set i forhold til de nye priser. Kunderne kan glæde sig til 17” alufælge, læderrat og gearknop, sportsforsæder, opvarmede forsæder, opvarmet forrude, automatisk klimaanlæg, nøglefri start, fartpilot med fartbegrænser, autolys med regnsensor og automatisk op- og nedblænding samt sikkerhedsfeatures som Active City Stop (automatisk nødbremsesystem), Lane Keeping Assist, Traffic Sign Recognition, automatisk nødopkald og meget mere.

For kun 19.200 kr. kan kampagnemodellen udvides med en ekstraudstyrspakke med det avancerede SYNC II-system med 8” touch screen, talestyring, navigation og DAB+-radio samt semi-automatisk parkeringsassistent og parkerings-sensor for og bag.Ford Forhandlerne byder velkommen til nytårskur i weekenden den 9-10. januar 2016. Her kan du, ud over at se nærmere på de fantastiske tilbud på Fiesta, Focus og Mondeo, også deltage i konkurrencen om et rejsegavekort på 40.000 kroner.

# # #

Foto og mere information findes på Ford Danmark pressecenter: http://www.mynewsdesk.com/dk/pressroom/ford-motor-company

# # #

* Ford Fiesta Privatleasing:
2
3,3 km/l, CO2 99 g/km. Ford Fiesta Trend 1.0 65 hk 3d. Privatleasing via Ford Privatleasing. Leasingperiode 36 mdr. og 15.000 km årlig kørsel. Fast leasingydelse kr. 1.995,00 pr. måned. Udbetaling kr. 0,00. Samlet betaling i perioden kr. 71.820,00. Leasingydelsen er inkl. serviceaftale, finansierings- og leveringsomkostninger. Ekskl. dæk, grøn ejerafgift, forsikring og brændstof. Leasingaftalen er godkendt af FDM. Positiv kreditgodkendelse forudsættes. Tilbuddet er gældende til og med 31/3 2016, gælder kun nye biler bestilt fra fabrikken, og kan ikke kombineres med øvrige tilbud. Ved leasingperiodens udløb returneres bilen til Ford Privatleasing. Der tages forbehold for pris- og afgiftsændringer samt trykfejl. Billederne er modelfoto og bilen kan være vist med ekstraudstyr. Kaskoforsikring og betaling via NETS er påkrævet.

* Ford Focus Privatleasing:
20,8 km/l, CO2 109 g/km. Focus Trend 1.0 EcoBoost 100hk STC. Privatleasing via Ford Privatleasing. Leasingperiode 36 mdr. og 15.000 km årlig kørsel. Fast leasingydelse kr. 2.995,00 pr. måned. Udbetaling kr. 0,00. Samlet betaling i perioden kr. 107.820,00. Leasingydelsen er inkl. serviceaftale, finansierings- og leveringsomkostninger. Ekskl. dæk, grøn ejerafgift, forsikring og brændstof. Leasingaftalen er godkendt af FDM. Positiv kreditgodkendelse forudsættes. Tilbuddet er gældende til og med 31/3 2016, gælder kun nye biler bestilt fra fabrikken, og kan ikke kombineres med øvrige tilbud. Ved leasingperiodens udløb returneres bilen til Ford Privatleasing. Der tages forbehold for pris- og afgiftsændringer samt trykfejl. Billederne er modelfoto og bilen kan være vist med ekstraudstyr. Kaskoforsikring og betaling via NETS er påkrævet.

** Kampagnepriserne på Ford Mondeo gælder til og med 31. marts 2016.

# # #

Related links

Emner

Kategorier


About Ford Motor Company

Ford Motor Company, a global automotive industry leader based in Dearborn, Mich., manufactures or distributes automobiles across six continents. With about 197,000 employees and 67 plants worldwide, the company’s automotive brands include Ford and Lincoln. The company provides financial services through Ford Motor Credit Company. For more information regarding Ford and its products worldwide, please visit www.corporate.ford.com.

Ford of Europe is responsible for producing, selling and servicing Ford brand vehicles in 50 individual markets and employs approximately 53,000 employees at its wholly owned facilities and approximately 68,000 people when joint ventures and unconsolidated businesses are included. In addition to Ford Motor Credit Company, Ford Europe operations include Ford Customer Service Division and 24 manufacturing facilities (16 wholly owned or consolidated joint venture facilities and 8 unconsolidated joint venture facilities). The first Ford cars were shipped to Europe in 1903 – the same year Ford Motor Company was founded. European production started in 1911.

Kontakt

Lene Dahlquist

Lene Dahlquist

Pressekontakt Comm. & Public Affairs manager, Ford of Denmark & Head of Nordic Communication & PA, Ford of Europe Pressekontakt i relation til Ford Motor Company Danmark samt overordnet Nordisk ansvar 43480620

Ford i Danmark

Ford Motor Company Danmark ligger i Ballerup og består af ca. 50 engagerede medarbejdere. Ford er en global og dynamisk organisation, hvor udadvendthed og tæt samarbejde med forhandlere, værksteder og partnere har højeste prioritet.

Vi er stolte af vores biler, som blandt andet er kendt for deres klasseledende køreegenskaber, dynamiske design og nyeste teknologier.

Ford Motor Company
Borupvang 1
DK-2750 Ballerup
Danmark