Gå til indhold
Bestil din Ford Explorer fra i dag og få fri strøm i 12 måneder.
Bestil din Ford Explorer fra i dag og få fri strøm i 12 måneder.

Pressemeddelelse -

Fords nye elbil: Ford Explorer er en klar danskerfavorit med priser fra 299.900 kr.

Fra i dag er det muligt at bestille den nye Ford Explorer. Med en imponerende rækkevidde på op til 602 km1, markant design, masser af udstyr som standard, fede features og virkelig skarpe priser, er det svært ikke at falde pladask for Fords nye 100 % elektriske SUV.

Ventetiden er forbi og fra i dag kan du bestille den nye Ford Explorer fra 299.900 kr. Fords nyeste elbil er tilgængelig i to varianter – Select og Premium, og den er på mange måder en Ford født på ny. Ford Explorer kombinerer den amerikanske arv med tysk teknik, da bilen er Fords første 100 % elektriske personbil, der er produceret i Europa - og til Europa.


Designet til alle slags eventyr
Som navnet antyder er Ford Explorer skabt til eventyr. Bilens design og rummelighed gør den ideel, uanset om du er til bykørsel eller eventyr med hele familien på bagsædet.

Fra 299.900 kr. kan du sætte dig godt til rette i den baghjulstrukne Ford Explorer Select, der har en standard rækkevidde på op til 384 km2. For blot 40.000 kr. mere kan du tage springet over i samme variant med udvidet rækkevidde, så du får op til hele 602 km1 på batteriet.

Ford Explorer Select3:

  • Explorer Select med 170 hk, baghjulstræk med standard rækkevidde på op til 384 km koster fra 299.900 kr.

  • Explorer Select med 286 hk, baghjulstræk med udvidet rækkevidde på op til 602 km fra 339.990 kr.

  • Explorer Select med 340 hk, firhjulstræk med udvidet rækkevidde på op til 566 km fra 359.900 kr.

Ford Explorer Premium3:

  • Explorer Premium med 286 hk, baghjulstræk med udvidet rækkevidde på op til 572 km fra 359.990 kr.

  • Explorer Premium med 340 hk, firhjulstræk med udvidet rækkevidde på op til 532 km fra 379.990 kr.

Store forventninger til Ford Explorer
Ford Danmark går et ekstra spændende år i møde med lanceringen af den nye Ford Explorer.

- Der er ingen tvivl om, at vi har rigtig store forventninger til Ford Explorer. Vores kunder kan se frem til en elbil, der er helt i front på både rækkevidde og opladningstid, og som er proppet med en masse standardudstyr og teknologi, der gør kørslen ekstra komfortabel for vores kunder, siger Frank Skjærbæk, administrerende direktør, Ford Danmark.

I 2023 nåede den danske elbilbestand en historisk milepæl med 200.000 elbiler i Danmark. Mere end syv procent af den danske bilbestand udgøres dermed af elbiler, og forventningerne til i år er ikke mindre af den grund.

Ford Explorer Select eller Premium
Ford har gjort det simpelt med to varianter af Ford Explorer med en Select og en Premium variant, og uanset dit valg af drivlinje, kan du være sikker på, at din bil er toptunet med hensyn til komfort og sikkerhed.

Som standardudstyr i Explorer Select får du blandt andet 19” alufælge, LED-lygter for og bag, nøglefri adgang og start, bakkamera, opvarmede forsæder og rat, 12-vejs el-justerbart førersæde i Sensico kunst-dellæder med lændemassage, 14,6” justerbar SYNC Move touchskærm og meget mere.

For 20.000 kr. ekstra kan du rykke fra en Select over i en Premium, der er opgraderet med endnu mere lækkert standardudstyr. For eksempel 20” alufælge, B&O Premium audio system, fuldt kunstlæder på sæderne, håndfri el-bagklap, adaptive matrix LED-forlygter og ambientebelysning i regnbuens farver i bilens døre, midterkonsol og soundbar.

Intelligent og stilfuld
Ford Explorer er udstyret med et lithium-ion nikkel mangan kobolt (NMC) batteri, og med en opladning på cirka 25 minutter fra 10-80 %4 er du hurtig klar til dit næste eventyr i den nye Ford Explorer. Med ’Ford BlueOval Charge’ kan du for eksempel benytte dig af de mere end 600.000 ladepunkter i Europa5 via FordPass-appen, hvilket også inkluderer lynladestationer fra IONITY.

Det er ikke kun opladningen af Ford Explorer, der går hurtigt. Explorer kan accelerere hurtigere end en Ford Performance Focus ST, og med 340 hk kan den firhjulstrukne variant gå fra 0-100 km/t på bare 5,3 sekunder. Samme variant med udvidet rækkevidde kan desuden trække op til 1.200 kg6på krogen.

Bilens intelligente køreindstillinger sikrer en behagelig køreoplevelse uanset vejens underlag. I den baghjulstrukne Ford Explorer kan du vælge mellem indstillingerne, ’Normal’, ’Eco’, ’Sport’ og en individuel indstilling, som du selv kan sammensætte på baggrund af dine egne præferencer. I den firhjulstrukne Ford Explorer er ’Traction’ køreindstillingen desuden også tilgængelig.

Indvendigt i Ford Explorer er der masser af komfort, spændende features og smarte detaljer. Udover nøglefri adgang og start har bilen også ’Easy Start’, hvilket betyder at bilen automatisk tænder, idet du sætter dig i bilens forsæde og blot har bilnøglen i lommen.

Mellem bilens forsæder kan du opbevare din computer, vandflasker eller andet i den 17 liter store MegaConsole. En 14,6” SYNC Move justerbar touchskærm kan hæves eller skænkes efter dit behov, mens skærmen samtidig dækker over et lille opbevaringsrum, hvor du sikkert kan opbevare din telefon eller pung. Når du forlader bilen, og bilen låses, bliver rummet også automatisk låst.

Ford Explorers bagagerum på 470 liter er ikke bare rummeligt, men også særlig smart, da det kan justeres i højden, så læssekanten ændres, og der dermed skabes endnu mere plads til opbevaring.

Sikkerhedsudstyret er naturligvis også helt i top i bilen med adskillige førerassistance-systemer med bl.a. Bind Spot information System (BLIS), intelligent adaptiv fartpilot, trafikskilt genkendelse og udstigningsalarm, som aktiveres ved risiko for kollision fra vejkant. Parkeringssensor for og bag samt bakkamera er naturligvis også standard.

Ford Explorer er tilgængelig i lanceringsfarven - metalfarven ’Arctic Blue’, som er tilgængelig uden omkostninger, og derudover også i ’Frozen White’ samt metalfarverne ’Magnetic’, Agate Black’, ’Blue My Mind’ og ’Lucid Red’ som alle fås mod en merpris.

Bestil din Ford Explorer i dag og få fri strøm i 12 mdr.
Ford har åbnet for bestilling af Ford Explorer fra i dag, og du kan nu være blandt de første til at bestille bilen. Ford forventer, at de første europæiske leveringer vil finde sted i sensommeren2.

Netop nu får du en særlig god pris på opladning, når du køber en ny Ford Explorer. Du får nemlig 12 måneders ubegrænset opladning med Clever frem til d. 30. juni 20247. For kun 2.499 kr. kan du anskaffe dig en installeret ladeboks der hjemme eller blot benytte dig af Clevers ladenetværk rundt i landet med mere end tilgængelige 33.000 ladepunkter.

Læs mere om Explorer og bestil den her.


# # #

Følg Ford på
MynewsdeskFord.dk FacebookInstagramLinkedIn

Fotos og mere information findes på Ford Danmarks pressecenter: http://www.mynewsdesk.com/dk/pressroom/ford-motor-company

# # #

OBS: Bilen kan være vist med ekstraudstyr.

1 Baseret på fuld opladning af Ford Explorer Select RWD med udvidet rækkevidde, 602 km. Estimeret rækkevidde ved hjælp af Worldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure (WLTP). De viste tal er af sammenlignelighedsformål og bør kun sammenlignes med andre køretøjer, der er testet efter de samme tekniske procedurer. Den faktiske rækkevidde varierer på grund af faktorer som temperatur, køreadfærd, ruteprofil, vedligeholdelse af bilen, lithium-ion-batteriets alder og tilstand.

2 Ford Explorer Select med standard rækkevidde på op til 384 km koster fra 299.900 kr. Vær opmærksom på at denne variant kan bestilles hos din lokale forhandler, produktionsstart er primo 2025, med forventet levering i 2. kvartal 2025. De resterende Ford Explorer varianter kan bestilles fra i dag med forventet levering fra anden halvdel af 2024 og frem.

3 Estimeret rækkevidde ved hjælp af Worldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure (WLTP). De viste tal er af sammenlignelighedsformål og bør kun sammenlignes med andre køretøjer, der er testet efter de samme tekniske procedurer. Den faktiske rækkevidde varierer på grund af faktorer som temperatur, køreadfærd, ruteprofil, vedligeholdelse af bilen, lithium-ion-batteriets alder og tilstand. For Select RWD standard rækkevidde er det forventede tekniske data og afhænger af den endelige homologering.

4 Ved opladning af Ford Explorer 170 hk RWD SR med kW DC-lader.

5 Ladepunkter i 36 europæiske lande.

6 Maks. anhængervægt varierer baseret på last, bilens konfiguration, tilbehør og antal passagerer.

7 Tilbuddet gælder fra d. 26.03.24 t.o.m. d. 30.06.2024. Efter gratisperioden fortsætter dit Clever abonnement som et betalingsabonnement, men kan selvfølgelig opsiges til udløb af gratisperioden. Abonnementspris efter 12 mdr. er 799kr./md. + evt. energitillæg. Evt. energitillæg: Hvis indkøbsprisen på el overstiger 0,89 kr./kWh, pålægges et variabelt energitillæg den pågældende måned. Læs mere på clever.dk/energitillaeg.

Ladeboks og Tilbagebetaling: Ladeboks & tilbagebetaling: Ladeboksen udlånes af Clever og tilsluttes din eltavle. Derfor lægger du ud for strømmen til dine opladninger, og Clever tilbagebetaler dig ud fra den mdl. tilbagebetalingssats, som fastsættes ud fra den gns. strømpris mellem kl. 23-06 den pgl. md. Læs mere på clever.dk/tilbagebetaling

Installation: clever.dk/installation. Ekstraomkostninger kan forekomme fx ved grave- eller stilladsarbejde.
Krav til installation ved udskiftning: clever.dk/udskift-ladeboks

Emner

Kategorier


Alle ovenstående informationer er gældende for tidspunktet, hvor den pågældende pressemeddelelse er udgivet. Informationerne kan ændre sig ligesom specifikationer og funktioner i pressemeddelelserne kan variere fra marked til marked. Ford Danmark forpligter sig ikke til at opdatere disse udsagn.

About Ford Motor Company
Ford Motor Company (NYSE: F) is a global company based in Dearborn, Michigan, committed to helping build a better world, where every person is free to move and pursue their dreams. The company’s Ford+ plan for growth and value creation combines existing strengths, new capabilities and always-on relationships with customers to enrich experiences for customers and deepen their loyalty. Ford develops and delivers innovative, must-have Ford trucks, sport utility vehicles, commercial vans and cars and Lincoln luxury vehicles, along with connected services. The company does that through three customer-centered business segments: Ford Blue, engineering iconic gas-powered and hybrid vehicles; Ford Model e, inventing breakthrough EVs along with embedded software that defines exceptional digital experiences for all customers; and Ford Pro, helping commercial customers transform and expand their businesses with vehicles and services tailored to their needs. Additionally, Ford is pursuing mobility solutions through Ford Next, and provides financial services through Ford Motor Credit Company. Ford employs about 177,000 people worldwide. More information about the company and its products and services is available at corporate.ford.com.

Ford, a global American brand woven into the fabric of Europe for more than 100 years, is committed to freedom of movement that goes hand-in-hand with looking after the planet and each other. The company’s Ford+ plan, with Model e, Ford Pro and the Ford Blue business units is accelerating its European transformation to an all-electric and carbon neutral future by 2035. The company is driving forward with bold, new EVs, each one designed with European drivers in mind and innovating with services to help people connect, communities grow, and businesses thrive. Selling and servicing Ford vehicles in 50 individual European markets, operations also include the Ford Motor Credit Company, Ford Customer Service Division and 14 manufacturing facilities (eight wholly owned and six unconsolidated joint venture facilities) with four centres based in Cologne, Germany; Valencia, Spain and at our joint venture in Craiova, Romania and Kocaeli, Türkiye. Ford employs approximately 34,000 people at its wholly owned facilities and consolidated joint ventures and approximately 57,000 people including unconsolidated businesses across Europe. More information about the company, its products and Ford Credit is available at corporate.ford.com.

Kontakt

Lene Dahlquist

Lene Dahlquist

Pressekontakt Comm. & Public Affairs manager, Ford of Denmark & Head of Nordic Communication & PA, Ford of Europe Pressekontakt i relation til Ford Motor Company Danmark samt overordnet Nordisk ansvar 43480620

Relateret materiale

Ford i Danmark

Ford Motor Company Danmark ligger i Ballerup og består af ca. 50 engagerede medarbejdere. Ford er en global og dynamisk organisation, hvor udadvendthed og tæt samarbejde med forhandlere, værksteder og partnere har højeste prioritet.

Vi er stolte af vores biler, som blandt andet er kendt for deres klasseledende køreegenskaber, dynamiske design og nyeste teknologier.

Ford Motor Company

Borupvang 1
DK-2750 Ballerup
Danmark