Få vores nyheder på mail

Ford åbner innovationscenter i London

Nyhed   •   Okt 31, 2017 15:00 CET

Det nye ”Ford Smart Mobility Innovation Office”-kontor i London skal arbejde på fremtidens avancerede mobilitetsteknologier til europæiske storbyer.

Fords nye kontor i London, der består af et hold Ford-specialister, skal udvikle nye mobilitetsløsninger i samarbejde med de bedste digitale virksomheder, små start-up-virksomheder og andre relevante samarbejdspartnere. Mobilitetsløsningerne skal i fremtiden være med til at gøre infrastrukturen i europæiske storbyer bedre. 

I samarbejde med London vil Ford fortsat arbejde med at gøre luftkvaliteten bedre, bilkøerne kortere og gøre det lettere for byens indbyggere at bevæge sig rundt. Kontoret i London giver Ford mulighed for at være tættere på igangværende og nye projekter – såsom Transit Custom Plug-in Hybrid-projektet, der starter senere på året. 

”London er ikke kun én af Europas største storbyer, byen er også en af de mest åbne overfor nye idéer og nye samarbejdspartnere, der kan hjælpe med til at udvikle en avanceret verden,” fortæller Jim Hackett, President & CEO, Ford Motor Company. ”Den perfekte placering til det nye kontor er Here East i London. Der er utroligt mange talentfulde unge mennesker og en række spændende og meget forskellige start-up-virksomheder”. 

Here East er allerede hjemsted for en af Fords ældste og vigtigste samarbejdspartnere i forskning og udvikling i Europa, Loughborough Universitetet. Advanced Propulsion Centre, et forskningscenter, der arbejder for mere miljøvenlige motorer til blandt andet Transit Plug-in Hybrid, har også hjemme i Here East. 

Det nye kontor i London slutter sig til Fords eksisterende ”Smart Mobility Office”-kontorer i Dearborn og Palo Alto i USA.

# # #

Følg Ford på PressecenterFacebookFord.dk

Foto og mere information findes på Ford Danmark pressecenter:http://www.mynewsdesk.com/dk/pressroom/ford-motor-company

# # #

Kommentarer (0)

Tilføj kommentar

Kommentar

Ved at indsende kommentaren accepterer du, at dine personoplysninger behandles i overensstemmelse med Mynewsdesks privatlivspolitik.