Gå til indhold
​Smarte bænke tilbyder gratis opladning og fri Wi-Fi

Nyhed -

​Smarte bænke tilbyder gratis opladning og fri Wi-Fi

Det kan være stressende, hvis ens mobil løber tør for batteri, ellers hvis man ikke har adgang til internettet. I London sætter Ford og Strawberry Energy bænke op, hvor du kan oplade din mobil og får gratis Wi-Fi.

  • Ingen adgang til internettet, eller endnu værre – at løbe tør for batteri på din mobil, kan være stressende.
  • Fodgængere i London kan gratis få soldrevet mobilopladning og Wi-Fi adgang.
  • Brugerne og Londons lokale myndigheder kan få adgang til miljødata fra netværket via de 20 ”Smart Bænke”.
  • Du kan donere penge til velgørenhedsorganisationer med Ford Fund.

Frygten for at løbe tør for batteri på mobilen er snart kun et fortidslevn – i hvert fald for fodgængerne i London. Ford og start-up virksomheden, Strawberry Energy, opsætter smarte bænke, der på tværs af byen tilbyder fodgængere gratis soldrevet mobilopladning og adgang til Wi-Fi, mens de tager en pause.

Samarbejdet vil i første omgang omfatte 20 af Fords ”Smarte Bænke”, hvilket fordobler antallet af bænke installeret af firmaet Strawberry Energy. Ud over at give folk mulighed for at bruge deres mobil til at planlægge deres videre færden, kan de højteknologiske bænke overvåge støj, kuldioxid, fugtighed og temperatur. Oplysningerne vil være gratis tilgængelige for bænkens brugere og de deltagende bydele i projektet – og kan bidrage med information, der kan hjælpe med fremtidige beslutninger.

"Hos Ford mener vi, at fremtidens by skal få folk til at føle sig lykkelige, sikre og opkoblede. Vi ser på, hvordan gader kan udformes for at optimere en lang række aktiviteter: gå, cykle, køre, være i forbindelse med andre og selvfølgelig forretninger og tjenester, der understøtter vores økonomi og samfund, "siger Sarah-Jayne Williams, direktør, Ford Smart Mobility, Europe. "At gå rundt, køre og tage offentlig transport er den måde folk bevæger sig rundt i London på – og Fords ”Smarte Bænke” passer perfekt til vores stadig mere opkoblede livsstil, hvor adgang til Wi-Fi anses som et stort plus".

Adgangen til Wi-Fi og mobilopladning, både trådløst og med kabel er gratis, ikke kun for smartphones, men også til tablets, kameraer og bærbare computere. Det vil være muligt at donere penge til britiske velgørenhedsorganisationer som St Mungo’s, Rethink Mental Illness og Macmillan Cancer support, mens man bruger bænkene. Ford Motor Company Fund, Fords filantropiske afdeling, matcher de modtagne donationer fra bænkebrugere med op til £10.000 til hver enkelt af velgørenhedsorganisationerne.

"Uanset om det er af træningsårsager, bekvemmelighed eller simpelthen fornøjelsen af at være udendørs, nyder mange mennesker at opleve byen på gåben, men kan samtidig være utrygge ved at være uden adgang til kort over byen, de sociale medier og nyhedskanaler, når de er på farten", siger Miloš Milisavljević, grundlægger og CEO for Strawberry Energy. "Ford ”Smart Bænke” i Islington, Lewisham og Southwark vil i stigende grad bidrage til at sikre, at besøgende og indbyggere i London forsat vil opleve byen på gåben".

# # #

Følg Ford på PressecenterFacebookFord.dk

Foto og mere information findes på Ford Danmark pressecenter:http://www.mynewsdesk.com/dk/pressroom/ford-motor-company

# # #

Related links

Emner

Kategorier

Kontakt

Lene Dahlquist

Lene Dahlquist

Pressekontakt Comm. & Public Affairs manager, Ford of Denmark & Head of Nordic Communication & PA, Ford of Europe Pressekontakt i relation til Ford Motor Company Danmark samt overordnet Nordisk ansvar 43480620

Relateret materiale

Ford i Danmark

Ford Motor Company Danmark ligger i Ballerup og består af ca. 50 engagerede medarbejdere. Ford er en global og dynamisk organisation, hvor udadvendthed og tæt samarbejde med forhandlere, værksteder og partnere har højeste prioritet.

Vi er stolte af vores biler, som blandt andet er kendt for deres klasseledende køreegenskaber, dynamiske design og nyeste teknologier.

Ford Motor Company
Borupvang 1
DK-2750 Ballerup
Danmark