Gå til indhold
En aften, man sent glemmer: Skandinaviens største biograf fyldt med Ford-fans

Blogindlæg -

En aften, man sent glemmer: Skandinaviens største biograf fyldt med Ford-fans

Der var en vaskeægte Ford GT40, masser af glade mennesker og blåt blod i omløb, da Ford Danmark i anledning af sit 100-årsjubilæum slog dørene op for premieren på racerdramaet Le Mans ’66. Se en opsummering af begivenheden her.

Filmatiseringen om Fords legendariske Le Mans-sejr over ærkerivalen Ferrari i 1966 kørte på det store lærred den 14. november 2019 i Imperial Biograf i København, som er den største af slagsen i hele Skandinavien.

Le Mans-triumfen – og Ford Danmarks eget 100-årsjubilæum i 2019 – blev fejret med venner af ovalen, der ud over den anmelderroste film blandt andet kunne opleve Karsten Rees Ford GT40 fra 1966 i original stand, velkomsttale fra Ford Danmarks chefer og ikke mindst et humoristisk indslag fra Jason Watt og Karsten Ree, der foran hele salen af Ford-entusiaster gav et kort oplæg på scenen om den historiske betydning, som Fords Le Mans-sejr skulle vise sig at få.

Det eksklusive arrangement er blevet foreviget på video, som nu kan opleves på Ford Danmarks YouTube-kanal.

Læs meget mere om Fords mange sejre i Le Mans.

# # #

Følg Ford på PressecenterFacebookFord.dk

Foto og mere information findes på Ford Danmarks pressecenter: http://www.mynewsdesk.com/dk/pressroom/ford-motor-company

# # #

Related links

Emner

Kategorier

Kontakt

Lene Dahlquist

Lene Dahlquist

Pressekontakt Comm. & Public Affairs manager, Ford of Denmark & Head of Nordic Communication & PA, Ford of Europe Pressekontakt i relation til Ford Motor Company Danmark samt overordnet Nordisk ansvar 43480620

Relateret materiale

Ford i Danmark

Ford Motor Company Danmark ligger i Ballerup og består af ca. 50 engagerede medarbejdere. Ford er en global og dynamisk organisation, hvor udadvendthed og tæt samarbejde med forhandlere, værksteder og partnere har højeste prioritet.

Vi er stolte af vores biler, som blandt andet er kendt for deres klasseledende køreegenskaber, dynamiske design og nyeste teknologier.

Ford Motor Company
Borupvang 1
DK-2750 Ballerup
Danmark