Gå til indhold
Europas mest oversete rute – portugisiske bjergveje i Ford Focus ST

Blogindlæg -

Europas mest oversete rute – portugisiske bjergveje i Ford Focus ST

Den krydser bjergene i det nordlige Portugal og skærer ind i nationalparken Parque Natural do Alvão. Køreruten N304 kan muligvis være Europas bedste af slagsen. Den er snoet og bred, har rytmisk kuperet terræn og tilbyder en fantastisk udsigt. Og det bedste af det hele er, at du kan få den helt for dig selv.

“I løbet af tre dages optagelser stødte vi knap nok på 20 andre biler på ruten,” indrømmer motorjournalisten Steve Sutcliffe, der for nylig afprøvede den oversete kørerute i den helt nye Ford Focus ST. ”Dens vilde sving er måske ikke alles kop te, men det er en uforglemmelig rute for de allermest køreglade.”

Ruten slanger sig gennem et af Portugals mest naturskønne områder, der er belagt med gode hoteller til billige penge, charmerende små caféer og seværdigheder som vandfaldet Olo, som tiltaler både eventyrere og bilentusiaster.

Den portugisiske N304 er den tiende i rækken af Fords serie Europe’s Greatest Driving Roads, der udforsker Europas bedste køreruter. N304 scorer hele 57 point ud af 60 mulige målt på seks forskellige kategorier. Det er den højeste karakter hidtil, der understreger, at man gør klogt i at udforske denne oversete perle af en vejstrækning.

Læs meget mere om den nye Ford Focus ST.

Rute og land Point ud af 60
Transfagarasan Highway, Rumænien 51
North York Moors, England 54
C462, Catalonien, Spanien 56
D526, 926, Alperne, Frankrig 55
B500, Schwarzwald, Tyskland 51
MA10, Mallorca, Spanien 53
Atlanterhavsvejen, Norge 53
Via Campocatino, Italien 53
Mountain Road, Isle of Man 56
N304, Portugal 57

# # #

Følg Ford på PressecenterFacebookFord.dk

Foto og mere information findes på Ford Danmarks pressecenter: http://www.mynewsdesk.com/dk/pressroom/ford-motor-company

# # #

Emner

Kategorier

Kontakt

Lene Dahlquist

Lene Dahlquist

Pressekontakt Comm. & Public Affairs manager, Ford of Denmark & Head of Nordic Communication & PA, Ford of Europe Pressekontakt i relation til Ford Motor Company Danmark samt overordnet Nordisk ansvar 43480620

Relateret materiale

Ford i Danmark

Ford Motor Company Danmark ligger i Ballerup og består af ca. 50 engagerede medarbejdere. Ford er en global og dynamisk organisation, hvor udadvendthed og tæt samarbejde med forhandlere, værksteder og partnere har højeste prioritet.

Vi er stolte af vores biler, som blandt andet er kendt for deres klasseledende køreegenskaber, dynamiske design og nyeste teknologier.

Ford Motor Company
Borupvang 1
DK-2750 Ballerup
Danmark