Gå til indhold
Ny teknologi kan få den lille til at sove hurtigere

Nyhed -

Ny teknologi kan få den lille til at sove hurtigere

En ny vugge udviklet af Ford kan hjælpe den nyfødte med at falde i søvn ved at simulere de beroligende bevægelser, de afslappende lyde og det bløde lys fra en køretur.

Mange nybagte forældre har det samme problem. Den nyfødte vil ikke sove – og der er kun en løsning der virker. En køretur beroliger den lille og vil hjælpe barnet med at falde i søvn på ingen tid. 

Men det går ud over forældrenes nattesøvn. Nybagte forældre får gennemsnitligt fem timers søvn og mister det, der svarer til 44 dages søvn på et år. Snart kan forældrene få deres nattesøvn tilbage - og en nyfødt der kan sove hele natten. 

En vugge, der er udviklet af Ford, kan simulere bevægelsen og motorlyden af en køretur, der får den lille til at sove. Den kan endda simulere gadelysene.
Vuggen ligner en ganske normal vugge, men ved hjælp af en smartphone-app, vækkes vuggen ’Max Motor Dreams’ til live. App’en giver mulighed for at registrere og gengive de beroligende bevægelser, lyde og lys fra en bestemt køretur. 

”Efter mange års samtaler med nybagte forældre, ved vi, at de ofte trænger til en god nats søvn. Selvom en hurtig køretur kan få den nyfødte til at sove, skal forældrene stadig være vågne og opmærksomme bag rattet,” fortæller Max Motor Dreams’ designer Alejandro López Bravo, fra det spanske atelier Espada y Santa Cruz. ”Max Motor Dreams kan gøre dagligdagen for mange nybagte forældre bedre”. 

Indtil videre er Max Motor Dreams kun en prototype, men efter et stigende antal efterspørgsler overvejer man, at sætte vuggen i produktion.

Emner

Kategorier

Kontakt

Lene Dahlquist

Lene Dahlquist

Pressekontakt Comm. & Public Affairs manager, Ford of Denmark & Head of Nordic Communication & PA, Ford of Europe Pressekontakt i relation til Ford Motor Company Danmark samt overordnet Nordisk ansvar 43480620

Relateret materiale

Ford i Danmark

Ford Motor Company Danmark ligger i Ballerup og består af ca. 50 engagerede medarbejdere. Ford er en global og dynamisk organisation, hvor udadvendthed og tæt samarbejde med forhandlere, værksteder og partnere har højeste prioritet.

Vi er stolte af vores biler, som blandt andet er kendt for deres klasseledende køreegenskaber, dynamiske design og nyeste teknologier.

Ford Motor Company
Borupvang 1
DK-2750 Ballerup
Danmark