Gå til indhold
Oplev den dynamiske mini-SUV Ford EcoSport til åbent hus den 17.-18. marts

Nyhed -

Oplev den dynamiske mini-SUV Ford EcoSport til åbent hus den 17.-18. marts

Den kompakte og dynamiske mini-SUV Ford EcoSport er en vigtig grundpille i Fords modelprogram. Ford afholder åbent hus den 17.-18. marts, hvor du kan prøvekøre den nye Ford EcoSport – og være med i konkurrencen om et rejsegavekort på 10.000 kr.*

EcoSport er den første lille SUV fra Ford i Europa, og den har siden sin forgænger gennemgået en forvandling for at styrke dens mange fordele og for at inkorporere en masse spændende nyheder. Det gælder eksempelvis en ny manuel gearkasse, det vanedannende B&O PLAY-lydanlæg og infotainment- og nødopkaldssystemet SYNC 3 med 6,5” touchscreen (8” touchscreen fås som ekstraudstyr).

Hvor mange konkurrenter blot er udgaver af minibiler, som er forhøjet med nogle få centimeter, så er EcoSport et selvstændigt design med synlig og mærkbar Ford-DNA, som med en karrosserihøjde på 171 cm med tagræling virkelig rager op over konkurrenterne – en højde som også giver den høje siddeposition, som netop er med til at gøre SUV'erne så populære.

Du kan i weekenden den 17.-18. marts prøvekøre den helt nye Ford EcoSport samt resten af det stærke modelprogram, når Fords forhandlere slår dørene op til åbent hus.

Vind et rejsegavekort

Uanset hvilken af Fords modeller du vælger at prøvekøre til åbent hus, er du med i konkurrencen om et rejsegavekort à 10.000 kr.*

Du kan finde din lokale Ford-forhandler her: https://www.ford.dk/find-forhandler

# # #

*For at deltage i konkurrencen skal du være fyldt 18 år, have kørekort og have prøvekørt en Ford i weekenden 17. – 18. marts 2018. Der udloddes et gavekort, og der kan kun deltages én gang. Vinderen findes ved lodtrækning, og vinderen får direkte besked i uge 13, 2018. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter. Vi tager forbehold for trykfejl. Ansatte ved Ford kan ikke deltage.

# # #

Følg Ford på PressecenterFacebookFord.dk

Foto og mere information findes på Ford Danmarks pressecenter: http://www.mynewsdesk.com/dk/pressroom/ford-motor-company

# # #

Related links

Emner

Kategorier

Kontakt

Lene Dahlquist

Lene Dahlquist

Pressekontakt Comm. & Public Affairs manager, Ford of Denmark & Head of Nordic Communication & PA, Ford of Europe Pressekontakt i relation til Ford Motor Company Danmark samt overordnet Nordisk ansvar 43480620

Relateret materiale

Ford i Danmark

Ford Motor Company Danmark ligger i Ballerup og består af ca. 50 engagerede medarbejdere. Ford er en global og dynamisk organisation, hvor udadvendthed og tæt samarbejde med forhandlere, værksteder og partnere har højeste prioritet.

Vi er stolte af vores biler, som blandt andet er kendt for deres klasseledende køreegenskaber, dynamiske design og nyeste teknologier.

Ford Motor Company
Borupvang 1
DK-2750 Ballerup
Danmark