Gå til indhold
Ford tilbage med stærke tilbud på privatleasing

Pressemeddelelse -

Ford tilbage med stærke tilbud på privatleasing

Ford kan igen tilbyde markedets mest omfattende udbud af biler på privatleasing – og det uden at kunderne skal have flere penge op af lommen. Det er fortsat muligt at privatlease den nye Ford Fiesta fra kun 2.195 kr. om måneden, og den spændende og rummelige Kuga fås fra kun 3.495 kr. om måneden 

De ændrede registreringsafgifter har ført til, at danske bilkøbere får mere for pengene, men indtil nu har der været stor usikkerhed om muligheden for at komme ud at køre i en ny bil på privatleasing. Ford kan med glæde melde ud, at det stadig er meget attraktivt for mange kunder at privatlease – og Ford tilbyder privatleasing til priser, som ligger på samme lave niveau som før afgiftsomlægningen. 

Ford tilbyder et af markedets mest omfattende modelprogrammer på privatleasing, og priserne er særdeles konkurrencedygtige – Ford har nogle af de laveste priser på markedet, når det kommer til det vigtigste aspekt ved privatleasing, nemlig den månedlige ydelse.

Det er muligt at privatlease langt de fleste biler i Fords omfattende modelprogram: den nye Fiesta, den rummelige Focus, den luksuriøse Mondeo, den praktiske familiebil C-MAX, den dynamiske SUV Kuga og de to familie-flagskibe S-MAX og Galaxy.

Ford privatleasing fra 2.195 kr. om måneden

Lige fra den nye Fiesta, klassens bedste minibil, over den mest dynamiske SUV, Kuga, til den luksuriøse MPV S-MAX – Fords ydelser på privatleasing er så attraktive, at den populære leasingform stadig er yderst relevant for kunder, som ønsker fuld overskuelighed over det at have en bil til rådighed. Med privatleasing skal man ikke tænke på service, leveringsomkostninger og finansiering – og efter 36 måneder ophører kontrakten ganske enkelt, og kunden er helt fri for at tænke på videresalg og svingende brugtpriser.

Fords store udvalg på privatleasing giver kunderne alle muligheder, uanset om du øsnker en kompakt bil til dig selv eller en stor og rummelig bil til hele familien. Hele syv forskellige bilmodeller er at finde på privatleasing hos Ford, og det starter med den nye Fiesta – der præcis som før afgiftsomlægningen fås fra kun 2.195 kr. om måneden.

Ford tilbyder den nye Fiesta i to veludstyrede varianter, og du kan vælge mellem både benzin- og dieselmotor. Fiesta 1,5 TDCi Trend med dieselmotor med 85 hk er skabt til at tilbagelægge mange kilometer i høj komfort med det lavest mulige forbrug. Den klarer hele 28,6 km/l på en liter diesel, og CO2-udledningen er med moderne motorteknik presset ned på 89 gram pr. kilometer. Til de kunder, som foretrækker en benzinmotor, tilbyder Ford den nye Fiesta 1,0 EcoBoost Titanium med den prisvindende trecylindrede EcoBoost-motor, i dette tilfælde med 100 hk. Engangsydelsen er i begge tilfælde blot 7.995 kr., mens den månedlige ydelse for Fiesta med dieselmotor er helt nede på 2.195 kr. om måneden*. Fiesta med benzinmotor koster fra 2.495 kr. om måneden.* Uanset om man vælger Fiesta med benzin- eller dieselmotor er sikkerheds- og komfortudstyret i top med fx aircondition, vognbaneassistance og fem døre. Som ekstraudstyr kan Fiesta som den første Ford udstyres med det eksklusive lydanlæg i den absolutte topklasse fra B&O PLAY.

Den køreglade Ford Focus kan privatleases som enten hatchback med fem døre eller som praktisk stationcar, hvor hele familiens oppakning kan være uden problemer på ferien. Den månedlige ydelse er 2.895 kr. for hatchback og kun 100 kr. højere for den rummelige stationcar*, og engangsydelsen er for begge versioner 14.995 kr. Der er hverken sparet på udstyr eller motorkraft i Focus. Standard i alle Focus på privatleasing er en frisk og økonomisk EcoBoost-benzinmotor med 125 hk, og det samme gælder varme i forsæderne, 2-zoners automatisk klimaanlæg, læderrat og alufælge.

Rummelighed i særklasse møder man i C-MAX, Fords multifunktionelle MPV med fem separate sæder og stor variationsmulighed i indretningen. Den månedlige ydelse på privatleasing starter ved kun 2.895 kr.*, altså samme ydelse som Focus hatchback, og det giver familier med pladsbehov mulighed for at vælge den helt rigtige bil – uden at skulle betale mere. Engangsbetalingen er også her 14.995 kr. Du kan få C-MAX i den luksuriøst udstyrede Titanium-variant med alufælge, regnsensor, opvarmet forrude og 2-zoners automatisk klimaanlæg og meget mere.Med valget mellem to stærke EcoBoost-benzinmotorer vil C-MAX have kraftoverskud nok til at køre med hele familiens oppakning. Den trecylindrede motor fås med enten 100 eller 125 hk, og det koster blot 100 kr. om måneden at gå fra 100 til 125 hk.

Store Ford-modeller til små priser

At privatlease en smart SUV hos Ford er overskueligt, og den mellemstore Kuga er samtidig det mest dynamiske indslag i klassen. Men kunderne skal ikke gå på kompromis med hverken pladsforhold, komfort eller motorkraft – for Kuga har det hele. De nye priser for Kuga starter ved kun 3.495 kr. om måneden og en engangsydelse på 19.995 kr.*, og det er endda med den stærke og økonomiske TDCi-dieselmotor med 120 hk og Trend Plus-udstyr, som omfatter infotainmentsystemet SYNC 3 med 8” touchscreen, stemmestyring og nødopkald, el-parkeringsbremse og parkeringssensorer bag. Med den endnu stærkere EcoBoost-benzinmotor på 1,5 liter med 150 hk og det endnu mere omfattende Titanium-udstyr fås Kuga på privatleasing fra 4.195 kr.

Skal det hellere være en klassisk 5-dørs eller stationcar i den store mellemklasse, får kunderne med Mondeo rigtig meget bil for pengene. Meget udstyr, anseelig motorkraft og overdådige pladsforhold. Den månedlige ydelse holder sig på 3.895 kr. for en 5-dørs og en stationcar kan blive din for 3.995 kr. om måneden*, og efter en engangsydelse på 19.995 kr. får man udleveret en Mondeo 1,5 EcoBoost Titanium med hele 160 hk og rigtig meget komfort- og sikkerhedsudstyr. Her skal ikke betales ekstra for alufælge eller 8” touchscreen med det seneste SYNC 3-infotainmentsystem med avanceret stemmestyring.

Den helt store luksus i form af overlegen komfort og rummelighed tilbyder Ford kunderne i S-MAX og Galaxy. S-MAX er den smukke og dynamiske bil til den aktive familie, mens Galaxy er Fords mest praktiske familiebil med syv reelle siddepladser og komfort på højeste niveau. S-MAX kan nu privatleases for 4.495 kr. om måneden efter en engangsbetaling på 19.995 kr. som en 1,5 EcoBoost Titanium med samme stærke motor som i Mondeo med 160 hk*.
Den store Galaxy er oplagt til de store ferierejser med en økonomisk og muskuløs 2-liters TDCi-dieselmotor med automatisk PowerShift-gearkasse. Den månedlige ydelse lander på 5.295 kr., engangsbetalingen på 29.995 kr.

Ford giver stor valgfrihed til lave priser, når det kommer til at tilkøbe ekstra kilometer, som er nødvendigt for mange pendlere, og hvis man har lyst til at udstyre sin Ford på privatleasing med ekstraudstyr – kan alt fra adaptiv fartpilot til læderindtræk tilkøbes mod en meget rimelig månedlig merpris. Tilkøb af ekstra kilometer på privatleasing koster hos Ford ikke mange penge, og 5.000 kilometer ekstra pr. år kan fås fra blot 100 kr. om måneden. En opgradering fra 20.000 kilometer om året til 25.000 kilometer koster eksempelvis kun 300 kr. om måneden til de fleste modeller.

Se den komplette liste på Fords hjemmeside – og oplev alle de spændende modeller hos Fords forhandlere.


# # #

Model Samlet betaling i perioden
Ford Fiesta Trend 1.5 TDCI 85HK 5D 87.015 kr.
Ford Fiesta Titanium 1.0 Ecoboost 100HK 5d 97.815 kr.
Ford Focus Titanium 1.0 SCTi 125HK 5D 119.215 kr.
Ford Focus Titanium 1.0 SCTi 125HK STC 122.815 kr.
Ford C-MAX Titanium 1.0 SCTi 100HK 5D/STC 119.215 kr.
Ford C-MAX Titanium 1.0 SCTi 125HK 5D/STC 122.815 kr.
Ford Kuga Trend Plus 1.5 TDCi 120HK SUV 145.815 kr.
Ford Kuga Titanium 1.5 Ecoboost 150HK SUV 171.015 kr.
Ford Mondeo Titanium 1.5 Ecoboost 160HK 5D 160.215 kr.
Ford Mondeo Titanium 1.5 Ecoboost 160HK STC 163.815 kr.
Ford S-MAX Titanium 1.5 Ecoboost 160HK MPV 181.815 kr.
Ford Galaxy Trend 2.0 TDCI 150HK MPV 220.615 kr.

# # #

Følg Ford på PressecenterFacebookFord.dk

Foto og mere information findes på Ford Danmark pressecenter:http://www.mynewsdesk.com/dk/pressroom/ford-motor-company

# # #

Related links

Emner

Kategorier


About Ford Motor Company

Ford Motor Company is a global company based in Dearborn, Michigan. The company designs, manufactures, markets and services a full line of Ford cars, trucks, SUVs, electrified vehicles and Lincoln luxury vehicles, provides financial services through Ford Motor Credit Company and is pursuing leadership positions in electrification, autonomous vehicles and mobility solutions. Ford employs approximately 203,000 people worldwide. For more information regarding Ford, its products and Ford Motor Credit Company, please visit www.corporate.ford.com.

Ford of Europe is responsible for producing, selling and servicing Ford brand vehicles in 50 individual markets and employs approximately 52,000 employees at its wholly owned facilities and approximately 66,000 people when joint ventures and unconsolidated businesses are included. In addition to Ford Motor Credit Company, Ford Europe operations include Ford Customer Service Division and 24 manufacturing facilities (16 wholly owned or consolidated joint venture facilities and eight unconsolidated joint venture facilities). The first Ford cars were shipped to Europe in 1903 – the same year Ford Motor Company was founded. European production started in 1911.

Kontakt

Lene Dahlquist

Lene Dahlquist

Pressekontakt Comm. & Public Affairs manager, Ford of Denmark & Head of Nordic Communication & PA, Ford of Europe Pressekontakt i relation til Ford Motor Company Danmark samt overordnet Nordisk ansvar 43480620

Relateret materiale

Ny Ford Fiesta fås i fem forskellige versioner - noget for enhver smag

Nu kan den skarpeste bil i miniklassen privatleases - ny Ford Fiesta til kun 2.195,- om måneden

Nu tilbyder Ford-forhandlerne den nye Ford Fiesta på privatleasing i hele to attraktive versioner: Den meget økonomiske Fiesta 1,5 TDCi Trend med dieselmotor, som kører hele 28,6 km/l i gennemsnit til kun 2.195 kr. om måneden - og den stærke og veludstyrede Fiesta 1,0 EcoBoost Titanium med benzinmotor til blot 2.595 kr. om måneden. Udbetalingen er for begge varianter på kun 4.995 kr.

Ford i Danmark

Ford Motor Company Danmark ligger i Ballerup og består af ca. 50 engagerede medarbejdere. Ford er en global og dynamisk organisation, hvor udadvendthed og tæt samarbejde med forhandlere, værksteder og partnere har højeste prioritet.

Vi er stolte af vores biler, som blandt andet er kendt for deres klasseledende køreegenskaber, dynamiske design og nyeste teknologier.

Ford Motor Company

Borupvang 1
DK-2750 Ballerup
Danmark