Gå til indhold
Privatleasing: Ford Fiesta til sensationel lav pris

Pressemeddelelse -

Privatleasing: Ford Fiesta til sensationel lav pris

En af de mest populære minibiler i Danmark gør sig nu ekstra bemærket med et tilbud på privatleasing, som ligger på niveau med det, mange konkurrenter tager for leasing af en mikrobil. En luksuriøs Fiesta Titanium med den prisvindende EcoBoost-motor med hele 125 hk fås lige nu til priser fra blot 1.995 kr. om måneden med en engangsudbetaling på 4.995 kr. Tilbuddet gælder så længe lager haves, og Ford har biler til hurtig levering.


Typisk vil man for en ydelse på cirka 2.000 kr. om måneden med en udbetaling på omkring 5.000 kr. på privatleasing blive kørende i en mikrobil, en af markedets mindste biler. Det vil for mange være mere i mangel af bedre muligheder i den prisklasse end et udtryk for god vilje, at leasingkontrakten bliver skrevet under for så lille en bil. Har man et kørselsbehov, der inkluderer mere end bare kørsel frem og tilbage i byen, vil mikrobilernes mangel på lydisolering, kraftoverskud og noget så simpelt som god plads hurtigt blive så store irritationsmomenter, at man har lyst til at rive kontrakten midt over. 

Ford er for længst gået ind i kampen om at tilbyde danske privatleasingkunder de bedste tilbud, og nu rykker Ford igen med et af markedets bedste tilbud. Kunderne kan nu for samme ydelse som det typisk koster at lease en mikrobil få en rummelig, luksuriøs og kraftfuld Ford Fiesta Titanium med 5 dørerFiesta har al den plads og følelse af ”voksen” bil, som mikrobilerne mangler. Med fem døre, god plads omkring de velformede forsæder og ved bagsædet og et bagagerum på 290 liter – næsten dobbeltstørrelse af flere mikrobilers – er Fiesta en af mest velskabte minibiler på markedet, hvorfor den også er en af de mest populære i Danmark. Den er også yderst støjsvag, har en komfortabel affjedring og roste køreegenskaber med en uforlignelig kombination af agilitet og sikkerhed.


1.995 kr. om måneden, udbetaling 4.995 kr.

Ford har valgt, at det nye leasingtilbud skal gælde den meget veludstyrede Fiesta Titanium med en overraskende kraftfuld benzinmotor. Til en månedlig ydelse fra kun 1.995 kr. og efter en engangsudbetaling på 4.995 kr.* har man fornøjelsen af at komme bag rattet af Fiesta Titanium med en, især til denne pris, usædvanligt kraftig benzinmotor, der yder hele 125 hk.

Kraftfuld er en underdrivelse, når det kommer til Fiesta 1,0 EcoBoost Titanium med 125 hk. Den prisvindende trecylindrede motor gør, at Fiesta kan følge med langt større biler, og overhalinger føles både sikre og underholdende. EcoBoost-motoren er trods sin størrelse et decideret kraftværk, men brændstoføkonomien lider ikke under evnerne, for Fords ingeniører har blandt andet brugt en meget effektiv turbolader og intelligent udnyttelse af spildvarme. Gennemsnitsforbruget er 23,3 km/l, hvilket er på niveau med mange mikrobilers forbrug.

Leasingperioden på 36 måneder giver mulighed for op til 10.000 km om året, så der er rig mulighed for at opleve alle de ting, der har gjort Fiesta til en legendarisk minibil – helt uden overraskelser, for serviceaftale og en leasingkontrakt i overensstemmelse med FDM giver ro i sjælen. 


Ekstraudstyr til en favorabel ekstraydelse

Lige så usædvanligt rummelig og kraftfuld Fiesta Titanium er set i forhold til den lave ydelse, lige så overvældende er alle de udstyrsdetaljer, der er standard. Luksuriøs er også en underdrivelse, for hvor kan man ellers til under 2.000 kr. om måneden få 16” alufælge, stemningsbelysning i kabinen, LED-kørelys og -baglygter, læder på rat og håndbremsegreb, opvarmede forsæder, USB-stik, tågeforlygter, et omfattende sikkerhedsudstyr med seks airbags og det unikke Ford MyKey, som gør at eksempelvis husets teenager ikke kan skrue for højt op for musikken eller køre uden sele?

Det omfattende udstyrsniveau i Fiesta Titanium kan udvides på flere måder med meget lavt prissatte ekstraudstyrsdetaljer. Det er fx muligt at få Audiopakke 1 med SYNC med automatisk nødopkald i tilfælde af en ulykke, Bluetooth og 4,2” display til kun 70 kr. ekstra om måneden. 

Ford har Fiesta Titanium på lager til hurtig levering, og tilbuddet gælder så længe lager haves.

Kig forbi din lokale Ford forhandler og se nærmere på Fiesta – du er også mere end velkommen til Fords nytårskur den 7-8. januar 2017, hvor du kan deltage i konkurrencen om at vinde den spritnye Ford KA+ og se nærmere på Fords mange spændende kampagner.

# # #

Det med småt:

Privatleasing via Ford Privatleasing. Leasingaftalen er godkendt af FDM. Leasingydelsen er inkl. serviceaftale, finansierings- og leveringsomkostninger.

Ydelse pr. måned: 1.995 kr / Udbetaling: 4.995 kr./ Leasingperiode: 36 md./ Årlig kørsel: 10.000 km./ Samlet betaling i perioden: 76.815 kr.

Ekskl. dæk, grøn ejer-afgift, forsikring og brændstof. Kaskoforsikring og betaling via NETS er påkrævet. Positiv kreditgodkendelse forudsættes.

Tilbuddet gælder, så længe lager haves og kan ikke kombineres med øvrige tilbud. Ved leasingperiodens udløb returneres bilen til Ford Privatleasing. Der tages forbehold for pris- og afgiftsændringer samt trykfejl.

Se Fords hjemmeside, hvor du kan læse mere om spørgsmål og svar om privat leasing.

# # #

Følg Ford på PressecenterFacebookFord.dk

# # #

Related links

Emner

Kategorier


About Ford Motor Company

Ford Motor Company is a global automotive and mobility company based in Dearborn, Michigan. With about 203,000 employees and 67 plants worldwide, the company’s core business includes designing, manufacturing, marketing and servicing a full line of Ford cars, trucks and SUVs, as well as Lincoln luxury vehicles. To expand its business model, Ford is aggressively pursuing emerging opportunities with investments in electrification, autonomy and mobility. Ford provides financial services through Ford Motor Credit Company. For more information regarding Ford and its products and services, please visit www.corporate.ford.com.

Ford of Europe is responsible for producing, selling and servicing Ford brand vehicles in 50 individual markets and employs approximately 53,000 employees at its wholly owned facilities and approximately 68,000 people when joint ventures and unconsolidated businesses are included. In addition to Ford Motor Credit Company, Ford Europe operations include Ford Customer Service Division and 24 manufacturing facilities (16 wholly owned or consolidated joint venture facilities and 8 unconsolidated joint venture facilities). The first Ford cars were shipped to Europe in 1903 – the same year Ford Motor Company was founded. European production started in 1911.

Kontakt

Lene Dahlquist

Lene Dahlquist

Pressekontakt Comm. & Public Affairs manager, Ford of Denmark & Head of Nordic Communication & PA, Ford of Europe Pressekontakt i relation til Ford Motor Company Danmark samt overordnet Nordisk ansvar 43480620

Relateret materiale

Ford i Danmark

Ford Motor Company Danmark ligger i Ballerup og består af ca. 50 engagerede medarbejdere. Ford er en global og dynamisk organisation, hvor udadvendthed og tæt samarbejde med forhandlere, værksteder og partnere har højeste prioritet.

Vi er stolte af vores biler, som blandt andet er kendt for deres klasseledende køreegenskaber, dynamiske design og nyeste teknologier.

Ford Motor Company
Borupvang 1
DK-2750 Ballerup
Danmark