Få vores nyheder på mail

En aften, man sent glemmer: Skandinaviens største biograf fyldt med Ford-fans

Blogindlæg   •   Dec 22, 2019 16:00 CET

Der var en vaskeægte Ford GT40, masser af glade mennesker og blåt blod i omløb, da Ford Danmark i anledning af sit 100-årsjubilæum slog dørene op for premieren på racerdramaet Le Mans ’66. Se en opsummering af begivenheden her.

Filmatiseringen om Fords legendariske Le Mans-sejr over ærkerivalen Ferrari i 1966 kørte på det store lærred den 14. november 2019 i Imperial Biograf i København, som er den største af slagsen i hele Skandinavien.

Le Mans-triumfen – og Ford Danmarks eget 100-årsjubilæum i 2019 – blev fejret med venner af ovalen, der ud over den anmelderroste film blandt andet kunne opleve Karsten Rees Ford GT40 fra 1966 i original stand, velkomsttale fra Ford Danmarks chefer og ikke mindst et humoristisk indslag fra Jason Watt og Karsten Ree, der foran hele salen af Ford-entusiaster gav et kort oplæg på scenen om den historiske betydning, som Fords Le Mans-sejr skulle vise sig at få.

Det eksklusive arrangement er blevet foreviget på video, som nu kan opleves på Ford Danmarks YouTube-kanal.

Læs meget mere om Fords mange sejre i Le Mans.

# # #

Følg Ford på PressecenterFacebookFord.dk

Foto og mere information findes på Ford Danmarks pressecenter: http://www.mynewsdesk.com/dk/pressroom/ford-motor-company

# # #

Kommentarer (0)

Tilføj kommentar

Kommentar

Ved at indsende kommentaren accepterer du, at dine personoplysninger behandles i overensstemmelse med Mynewsdesks privatlivspolitik.