Gå til indhold
Ford GT byder på fem Drive Modes

Nyhed -

Ford GT byder på fem Drive Modes

Fem nye Drive Modes lyder af mange – men til en Ford GT med 647 hestekræfter er det lige tilpas.

Den helt nye Ford GT byder på fem forskellige Drive Modes der lader føreren få meget mere ud af de 647 hestekræfter på både bane og vej. 

De forskellige Drive Modes er:

  • Normal – til daglig kørsel
  • Wet – til kørsel i vådt føre
  • Sport – til fart-entusiasterne
  • Track – til banekørsel
  • V-Max – til den højst mulige fart i en lige linje

Ford Perfomance lyttede til sine kunder udviklingen af den helt nye Ford GT, der både er nem at køre til daglig – og samtidig nervepirrende sjov på banen. 

Hver Drive Mode er specielt tunet til sit respektive område. Desuden får den nye Ford GT et innovativt, digitalt instrumentpanel der let viser føreren de relevante data, alt efter hvilket Drive Mode der benyttes.

”Vi fokuserede på at gøre oplevelsen så simpel som mulig,” fortæller Derek Bier, Ford GT manager. ”Det var vigtigt at optimere bilen til enhver situation, så køreglæden altid er i top.”

Et enkelt tryk på en knap på det F1-inspirerede rat, kan øjeblikkeligt forvandle bilen fra den bjerg-krængende gadebil til en fuldblods racerbil. 

I den nye Ford GT benyttes også et avanceret Launch Control system, der gør det nemt for føreren at opnå optimal vejgreb ved accelerationen. Det er designet til Track mode, men kan benyttes i alle ”modes” pånær Wet mode. 

Læs meget mere om Ny Ford GT i Fords online pressekit her: http://fordgt.fordpresskits.com/

Related links

Emner

Kategorier

Kontakt

Lene Dahlquist

Lene Dahlquist

Pressekontakt Comm. & Public Affairs manager, Ford of Denmark & Head of Nordic Communication & PA, Ford of Europe Pressekontakt i relation til Ford Motor Company Danmark samt overordnet Nordisk ansvar 43480620

Relateret materiale

I forvejen har Jason Watt en Ford GT fra 2005, som også er blevet flittigt brugt ved events og diverse racing begivenheder.

Ford GT kommer til Danmark - to danskere er nu blandt de udvalgte købere

Ford GT skal ikke være en superbil, der gemmes væk i en kælder for blot at stå og samle støv. Via en ansøgningsproces har Ford har fundet frem til de helt rette kommende ejere af den mere end 600 hk stærke sportsvogn – kun 500 biler forventes at blive produceret de første to år. Hele to ud af de 500 Ford GT kommer på danske hænder, og den tidligere racerkører Jason Watt er en af de udvalgte.

Ford i Danmark

Ford Motor Company Danmark ligger i Ballerup og består af ca. 50 engagerede medarbejdere. Ford er en global og dynamisk organisation, hvor udadvendthed og tæt samarbejde med forhandlere, værksteder og partnere har højeste prioritet.

Vi er stolte af vores biler, som blandt andet er kendt for deres klasseledende køreegenskaber, dynamiske design og nyeste teknologier.

Ford Motor Company

Borupvang 1
DK-2750 Ballerup
Danmark